Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Nyt fra L&F  →  Eliteuddannelse for landmænd

Eliteuddannelse for landmænd

Sidste år lancerede SEGES og Via University College og med opbakning fra Miljø- og Fødevareministeriet en helt ny eliteuddannelse for landmænd.

Uddannelsen er en overbygning på den uddannelse, du allerede har – for eksempel jordbrugsteknolog, faglært landmand, agrarøkonom eller anden relevant uddannelse.

Forløbet er designet til at opkvalificere og inspirere dygtige landmænd til at arbejde mere strategisk med innovation og forretningsudvikling i egen virksomhed.

Efter eliteprogrammet kan du:

  • Analysere og vurdere forretningsmodeller og værdikæder
  • Udvikle nye innovative forretningsmodeller og værdikæder målrettet egen virksomhed
  • Lede strategiske forandringer og sikre implementering i egen virksomhed
  • Vidensdele blandt ligesindede, og udvikle dit netværk i et fortroligt rum.

Første hold studerende melder positivt tilbage, og nu åbnes der for næste hold studerende, som skal begynde til november.

Fristen for ansøgninger er 4. oktober, med studiestart er 28.-29. november 2019. Forløbet varer syv dage, strakt ud over en periode på fem måneder – det vil sige, at det kan gennemføres samtidig med, at man passer sit arbejde.

Der er max. 25 deltagere på et hold og der veksles mellem teori og praksis, skolebænk og besøg, gruppearbejde og selvstudier.

Læs mere om uddannelsen og tilmelding her.

Du kan også høre udtalelser fra nogle af deltagerne på det første hold her.

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve