Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Nyt fra L&F  →  2025 plan fra Landbrug & Fødevarer

2025 plan fra Landbrug & Fødevarer

Hvordan slipper Danmark ud af den økonomiske krise? Hvordan får vi gang i væksten, så vi kan sikre job og velfærd?

Landbrug & Fødevarer har i dag præsenteret en samlet 2025-plan, ’Vejen ud af vækstkrisen,’ med 35 konkrete forslag, der kan sætte gang i væksten i Danmark.

2025-planen indeholder blandt andet en række forslag, der skal øge arbejdsstyrken, åbne nye investeringsveje til gavn for små og mellemstore virksomheder – og initiativer, som skal sikre et bedre match mellem uddannelser og arbejdsmarkedet. Den samlede gevinst af forslagene i Landbrug & Fødevarers plan er opgjort til, hvad der svarer til 105.000 fuldtidsstillinger og øget BNP med 70 mia. kr.

Målet med planen er at inspirere de politiske partier, der i den kommende tid indleder drøftelser om en økonomisk plan, der skal række frem mod 2025.

Karen Hækkerup, administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer, siger:

– Vi er en del af debatten om, hvordan vi kan sikre vækst og velfærd i Danmark. Vækst i den private sektor er nøglen til at sikre fremtidens velfærd. Uden virksomheder og uden eksport vil velfærden skrumpe, og vi vil alle blive fattigere. Vi håber, at de politiske partier på Christiansborg finder god inspiration i vores 2025-plan.

Hent 2025 planen her:  lf-2025-plan–vejen-ud-af-vaekstkrisen

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve