Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Nyt fra L&F

Nyt fra L&F

L&F glæder sig over finanslov med midler til jordudtagning

Det er godt, at der bliver sat midler af til jordudtagning på finansloven, lyder det fra Landbrug & Fødevarer. Men en fremrykning af den målrettede regulering vækker mindre begejstring.

Dansk landbrug har ventet utålmodigt på, at regeringen skulle give danske landmænd mulighed for at k Læs mere »

3. december 2019

L&F: Fremrykning af målrettet regulering er politik, når det er værst

Så landede regeringen sin aftale om en fremrykning af den målrettede regulering. Det betyder en tredobling i kravet om målrettede efterafgrøder i 2020 til 380.000 hektar.

Du kan nu se et Danmarkskort med kravet til målrettede efterafgrøder her.
Politik på mavefornemmelser
Kortet illustre Læs mere »

25. november 2019

L&F: Helt urimeligt at regeringen fremrykker den målrettede regulering

Det er en ubehagelig overraskelse, der gemmer sig i regeringens forslag til finanslov: Regeringen vil fremrykke den målrettede regulering, så landbruget skal levere på kvælstofudledningen allerede i 2020 – og ikke i 2021, som aftalt i landbrugspakken.

Det er et kæmpe problem.

Det betyde Læs mere »

4. november 2019

L&F medlemstilbud: Fribilletter til Musikoplevelse i Herning

L&F tilbyder aktive medlemmer fribilletter til musikshowet “The World Of Hans Zimmer” i Jyske Bank Boxen torsdag den 14. november kl. 19.00.

Landbrug & Fødevarer har i kraft af det gode samarbejde med Messe Center Herning sikret
mulighed for at tilbyde medlemmerne et afgrænset antal fr Læs mere »

31. oktober 2019

L&F: Klar, umisforståelig dialog giver landbruget mere end traktorblokader

I dag har tyske landmænd indkaldt til stordemonstration mod ny miljøregulering. ”Bondeoprøret” er inspireret af hollandske aktioner de seneste måneder, hvor landmænd har lammet motorveje med landbrugsmaskiner og enkelte steder endda forsøgt at køre traktorer ind i myndighedsbygninger.

Læs mere »

22. oktober 2019

L&F: En pensionsordning der er rustet til fremtiden

En pensionsopsparing kan sikre dig og din familie økonomisk, hvis du mister evnen til at arbejde, eller hvis du dør, før du når pensionsalderen. LandmandsPension er opsparing og relevante forsikringer i en samlet pakke til en meget attraktiv medlemspris.

LandmandsPension er udviklet i tæt sa Læs mere »

21. oktober 2019

L&F: 13 rådgivere hjælper landbruget med visionen Klimaneutral 2050

I marts fremlagde vi vores vision om, at det danske fødevareerhverv skal være klimaneutralt senest i 2050. Det gjorde vi, fordi vi gerne vil være med i førerfeltet og skabe de løsninger, som ikke kun kan blive svaret på den danske klimaudledning, men som også kan inspirere og vise vejen for v Læs mere »

16. oktober 2019

L&F: Fejlagtige støtteberegninger rammer mange landmænd urimeligt

Fejlagtigt beregnet værdi af betalingsrettigheder kan koste landmænd dyrt. Landbrug & Fødevarer er rystet over, at der kan ske en så alvorlig myndighedsfejl. Vi mener, at de landmænd i klemme, først skal berøres fra 2020, hvor de haft mulighed for at tilpasse sig.

Fejlen betyder, at Læs mere »

9. oktober 2019

L&F til TV2: Nu er det nok

I aften kører TV2 angiveligt et indslag i nyhederne, som handler om, at reglerne for udvidelse af landbrugsproduktioner bør laves om.

Lad mig til en start slå helt fast, at jeg som den uddannede journalist, jeg nu engang er, naturligvis hylder en fri og uafhængig presse. Ingen tvivl om, at vi Læs mere »

8. oktober 2019

Eliteuddannelse for landmænd

Sidste år lancerede SEGES og Via University College og med opbakning fra Miljø- og Fødevareministeriet en helt ny eliteuddannelse for landmænd.

Uddannelsen er en overbygning på den uddannelse, du allerede har – for eksempel jordbrugsteknolog, faglært landmand, agrarøkonom eller anden rel Læs mere »

26. september 2019

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve