Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Nyt fra L&F

Nyt fra L&F

L&F - Dansk griseproduktion er internationalt forbillede iflg. FN

FN’s Fødevare- og Landbrugsorganisation FAO fremhæver den danske griseproduktion som et forbillede i at reducere antibiotikaforbruget og håndtere udfordringer med resistente bakterier.

I rapporten skriver organisationen FAO:

“The report is a retrospective tribute to all those who had Læs mere »

22. februar 2019

L&F går sammen med DN om gevinster for landbrug og natur

I dag melder vi et banebrydende samarbejde mellem landbrugets og naturens største interesseorganisationer ud i medierne.

Landbrug & Fødevarer og Danmarks Naturfredningsforening fremlægger et fælles udspil til Folketingets partier. Formålet er at sikre bedre vilkår for både landbr Læs mere »

7. februar 2019

L&F - Nu ryger afgiften på foderfosfat

Danske svine- og fjerkræproducenter har årligt betalt omkring 50 millioner kroner i afgift på foderfosfat. Landbrug & Fødevarer har længe presset på for at få fjernet afgiften på foderfosfat. Nu fremsættes lovforslaget, som fjerner afgiften med virkning fra 1. juli i år.
Loven Læs mere »

6. februar 2019

L&F: Ny BNBO-aftale er mere fornuftig end frygtet

Landbrug & Fødevarer glæder sig over, at politikerne i den nye BNBO-aftale slår fast, at landmænd skal gives erstatning for nye restriktioner.

Politikerne ønsker ud fra et forsigtighedsprincip at lave sprøjtefrie boringsnære beskyttelsesområder (BNBO’er), og når det ikke kunne være Læs mere »

11. januar 2019

L&F kræver øget fleksibilitet i gødskningslov

Krav om øget fleksibilitet i forhold til at imødekomme myndighedskravene er den gennemgående tråd i L&Fs høringssvar til udkast til ny gødskningslov.

De nuværende regler om efterafgrøder og gødskningsforhold er efterhånden så rigide og komplekse, at man spænder ben for a Læs mere »

20. december 2018

L&F: Eksporten af dansk økologi når nye højder

Udlandet efterspørger dansk økologi som aldrig før. I 2017 satte eksporten af dansk økologi igen rekord, viser nye tal fra Danmarks Statistik. Fra 2016 til 2017 steg eksporten af dansk økologi, der nu udgør knap 3 mia. kroner. Landbrug & Fødevarer forventer, at økologi-eksporten vil komm Læs mere »

13. december 2018

L&F: Tre gode gevinster på finansloven for landmænd

Finansloven 2019 blev ikke som frygtet en velfærds-valgfinanslov uden bedre rammevilkår for det tørkeramte landbrug. Der er goder til landmændene.
Finansiering til sælgerpantebrevene
L&F har i mange år arbejdet på at skabe politisk opbakning til pantebrevsmodellen. Viljen til at finansi Læs mere »

5. december 2018

Ny direktør for Landbrug & Fødevarer

Det bliver 49-årige Anne Lawaetz Arhnung, der overtager rollen som administrerede direktør i Landbrug & Fødevarer.

Efter 22 år i landbrugets organisationer sætter Anne Lawaetz Arhnung sig nu i spidsen for direktionen, som hun har været medlem af siden 2012.

– Der er mange forventning Læs mere »

22. november 2018

L&F: Ny kampagne skal gøre danskerne stolte

Fra i dag ser danskerne denne plakat i mange danske byer. Og den er bare en lille bid af Landbrug & Fødevarers Omdømmekampagne 3.0. Budskabet er klart: Danske fødevarer er ”noget af det bedste i verden.”

I fjernsynet kører tv-reklamer, på sociale medier er der spots, og outdoorplaka Læs mere »

8. oktober 2018

L&F: Ny analyse fra L&F kan hjælpe med at sætte de rigtige miljømål

En ny analyse af vandløb og deres naturpotentiale blev mandag præsenteret ved Søllested på Lolland. Analysen understreger, at det er nødvendigt at kende tilstanden for alle de biologiske kvalitetselementer for at kunne forudsige det reelle indsatsbehov – og dermed fastslå konsekvense Læs mere »

2. oktober 2018

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve