Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Nyt fra L&F

Nyt fra L&F

L&F: Ny kampagne skal gøre danskerne stolte

Fra i dag ser danskerne denne plakat i mange danske byer. Og den er bare en lille bid af Landbrug & Fødevarers Omdømmekampagne 3.0. Budskabet er klart: Danske fødevarer er ”noget af det bedste i verden.”

I fjernsynet kører tv-reklamer, på sociale medier er der spots, og outdoorplaka Læs mere »

8. oktober 2018

L&F: Ny analyse fra L&F kan hjælpe med at sætte de rigtige miljømål

En ny analyse af vandløb og deres naturpotentiale blev mandag præsenteret ved Søllested på Lolland. Analysen understreger, at det er nødvendigt at kende tilstanden for alle de biologiske kvalitetselementer for at kunne forudsige det reelle indsatsbehov – og dermed fastslå konsekvense Læs mere »

2. oktober 2018

L&F: Karen Hækkerup stopper i Landbrug & Fødevarer

Efter fire år som adm. direktør for Landbrug & Fødevarer stopper Karen Hækkerup ved udgangen af september i rollen. Efter mange år som folketingspolitiker, minister og senest direktør, ønsker hun at bruge mere tid på familien.

– Det har ikke været nogen let beslutning, og den har væ Læs mere »

14. september 2018

L&F: Bi-kampagne for landmænd

Bak op om bikampagnen!

 L&F lancerede i starten af juni kampagnen ”bivenlig” med 10 anbefalinger til tiltag, som gavner de vilde bier.

Kampagnen er kommet godt fra start, og fået god dækning i pressen og på de sociale medier. Blandt andet har flere biodiversitetsforskere rost initi Læs mere »

6. juli 2018

L&F: Stormøde om ammoniakregler

Danske landmænd har i årevis levet med paradoksale ammoniakkrav, der som en tyv om natten kan fratage dem resultatet af års arbejde og alle fremtidsudsigter.
Kravene forhindrer mange landmænd i at udvikle produktionen, men den forhindrer dem også i at bygge mere miljøvenlige stalde, at minds Læs mere »

7. juni 2018

L&F: Søg landbrugsstøtten inden 4. april

Lockouten af statslige ansatte den 10 april 2018 kommer også til at omfatte sagsbehandlerne – derfor anbefaler L&F, at du søger støtten inden den 4 april.

Ansøgninger om årets landbrugsstøtte kan indsendes til Landbrugsstyrelsen frem til den 20. april 2018. Men I år er de Læs mere »

14. marts 2018

L&F: Vismændenes regnestykker kan få fatale konsekvenser

Landbrug & Fødevarer er lodret uenig i konklusionerne fra Det Miljøøkonomiske Råds rapport, der vil pålægge landbruget CO2-afgifter. Hvis konklusionerne bliver til virkelighed, vil en væsentlig del af den danske landbrugsproduktion flytte til lande, der er mindre klimaeffektive.

Læs mere »

27. februar 2018

L&F: Mere omfattende og uanmeldte økologikontroller på vej

Landbrugsstyrelsen ændrer nu metoden for uanmeldte stikprøver hos økologerne. Det kan lette kontrolbudgettet, men blive en sej omgang for landmændene, mener Landbrug & Fødevarer.

I år sætter Landbrugsstyrelsen antallet af traditionelle stikprøvekontroller ned fra ti til fem procent, m Læs mere »

12. februar 2018

L&F: EU vurderer, Dansk kylling er i særklasse

EU vurderer, at de danske slagtekyllingeproducenter har vist vejen ved bekæmpelse af salmonella. Derfor opnår de særstatus. Det betyder, at importerede slagtekyllinger fremover skal være testet fri for salmonella.

Danske kyllinger har i årevis været fri for salmonella takket være en årela Læs mere »

1. februar 2018

L&F: Din jord kan blive til et spor

Pressemeddelse fra L&F

Som lodsejer kan du være med til at lære unge om dansk natur og historie ved at lade din jord indgå i et skolespor

Danske skoleelever skal blive klogere på natur og historie, mens de får frisk luft og motion. Det er en af målsætningerne bag Spor i Landskabet Læs mere »

18. januar 2018

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve