Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Nyt fra L&F

Nyt fra L&F

L&F: Klar, umisforståelig dialog giver landbruget mere end traktorblokader

I dag har tyske landmænd indkaldt til stordemonstration mod ny miljøregulering. ”Bondeoprøret” er inspireret af hollandske aktioner de seneste måneder, hvor landmænd har lammet motorveje med landbrugsmaskiner og enkelte steder endda forsøgt at køre traktorer ind i myndighedsbygninger.

Læs mere »

22. oktober 2019

L&F: En pensionsordning der er rustet til fremtiden

En pensionsopsparing kan sikre dig og din familie økonomisk, hvis du mister evnen til at arbejde, eller hvis du dør, før du når pensionsalderen. LandmandsPension er opsparing og relevante forsikringer i en samlet pakke til en meget attraktiv medlemspris.

LandmandsPension er udviklet i tæt sa Læs mere »

21. oktober 2019

L&F: 13 rådgivere hjælper landbruget med visionen Klimaneutral 2050

I marts fremlagde vi vores vision om, at det danske fødevareerhverv skal være klimaneutralt senest i 2050. Det gjorde vi, fordi vi gerne vil være med i førerfeltet og skabe de løsninger, som ikke kun kan blive svaret på den danske klimaudledning, men som også kan inspirere og vise vejen for v Læs mere »

16. oktober 2019

L&F: Fejlagtige støtteberegninger rammer mange landmænd urimeligt

Fejlagtigt beregnet værdi af betalingsrettigheder kan koste landmænd dyrt. Landbrug & Fødevarer er rystet over, at der kan ske en så alvorlig myndighedsfejl. Vi mener, at de landmænd i klemme, først skal berøres fra 2020, hvor de haft mulighed for at tilpasse sig.

Fejlen betyder, at Læs mere »

9. oktober 2019

L&F til TV2: Nu er det nok

I aften kører TV2 angiveligt et indslag i nyhederne, som handler om, at reglerne for udvidelse af landbrugsproduktioner bør laves om.

Lad mig til en start slå helt fast, at jeg som den uddannede journalist, jeg nu engang er, naturligvis hylder en fri og uafhængig presse. Ingen tvivl om, at vi Læs mere »

8. oktober 2019

Eliteuddannelse for landmænd

Sidste år lancerede SEGES og Via University College og med opbakning fra Miljø- og Fødevareministeriet en helt ny eliteuddannelse for landmænd.

Uddannelsen er en overbygning på den uddannelse, du allerede har – for eksempel jordbrugsteknolog, faglært landmand, agrarøkonom eller anden rel Læs mere »

26. september 2019

L&F skærper procedurer for samarbejde med universiteterne

Efter en systematisk gennemgang af projekter, hvor Landbrug & Fødevarer har samarbejdet med landets universiteter, beklager organisationen, at der er fundet fejl, som ikke burde have fundet sted.

Organisationen har gennemgået mere end 100 projekter, der er udført siden 2014. Og i to tilfæ Læs mere »

23. september 2019

L&F: Telefonerne gløder – landmænd vil have minivådområder

[caption id="attachment_25588" align="alignleft" width="900"] SF-formand Pia Olsen Dyhr og landmand Niels Gundtoft indvier minivådområde. Foto: L&F[/caption]

 

I sidste uge tilbragt SF-formand Pia Olsen Dyhr en del af onsdagen på landet, da hun først besøgte et minivåd Læs mere »

12. april 2019

L&F: Ny politiske tillægsaftale om målrettet regulering for 2020 og 2021

Regeringen og DF har indgået en tillægsaftale om målrettet regulering i 2020 og 2021 Indsatsbehovet er sat til henholdsvis 2.300 og 3.500 tons kvælstof, set i forhold til niveauet for 2019 på 1.170 tons N. Resultatet af aftalen er langt fra vores forventninger

Læs hele aftalen hér.

Afta Læs mere »

10. april 2019

L&F: Ny gødskningslov vedtaget

Gødskningsloven blev vedtaget i torsdags af regeringen og Dansk Folkeparti. Vi har blandt meget andet arbejdet for større fleksibilitet i etablering af efterafgrøder.

Den nye lov rummer en række forhold som vedrører målrettet regulering, hvor der nu sættes krav om indberetning Læs mere »

2. april 2019

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve