Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Medlemstilbud

Medlemstilbud

Som medlem af foreningen Centrovice har du en række fordele, som giver dig værdi personligt eller på din bedrift. Se en oversigt over alle medlemstilbuddene her.

Hvis du er interesseret i at gøre brug af de mange aktuelle fordele, du får gennem Landbrug og Fødevarer, kan du læse mere om dem på Landbrug og Fødevarers hjemmeside her.

Herunder kan du læse om en række konkrete medlemstilbud.

Sundhedsforsikring igennem L&F

Har høst- og efterårsarbejdet medført nogle fysiske skavanker?  Med en sundhedsforsikring behøver du eller dine medarbejdere ikke vente i måneder på speciallæger o. lign.

  Læs mere »

20. september 2018

L&F: Halbal med medlemsrabat

Vil du med til halbal med Kandis og Stig Rossen og Vennerne den 27. oktober i Jyske Bank Boksen i Herning?

Særlig pris – kun for medlemmer af L&F.  Åbn pdf filen her og se hvordan du tilmelder dig:  halbal oktober med Medlemsrabat Læs mere »

20. september 2018

Levering af biomasse til Nordfyns Biogas

Bor du i en radius på 30 km. fra Bogense og er du interesseret i at levere biomasse til biogasanlæg? Så læs nedenstående skrivelse om udvidelse af Nordfyns Biogasanlæg.

Udvidelse af Nordfyns Biogasanlæg Læs mere »

31. august 2018

Rabat på nyhedsmail fra Finans.dk

Med nyhedsbrevet fra Finans.dk får du et skarpt overblik over de vigtigste erhvervsnyheder, viden og analyser – direkte i din mailboks.

Du modtager nyhederne fra klokken 6.15 og igen et eftermiddagsbrief kl. 16.15.

For 138 kr./md. (40% rabat) i 12 måneder får du erhvervsnyhedsmails og fuld Læs mere »

27. august 2018

Favorabel sundhedsforsikring til aktive medlemmer

Som medlem af L&F og med CVR-nr. har du mulighed for at tegne en billig og god sundhedsforsikring både til dig selv, din ægtefælle/samlever, børn og ansatte.
Fordele ved sundhedsforsikringen gennem L&F

Fordelagtigt pris – En medlemfordel, der kan ses i regnskabet.
Jo ældre du e Læs mere »

18. juni 2018

Nye rabatter fra Q8 og F24

Som medlem af L&F får du gode rabatter ved Q8 købekort, diesel og fyringsolie. Læs mere og se rabatterne i denne folder.

Ønsker du at gøre brug af rabatterne, skal du gå ind på dette link: www.q8.dk/lferhverv .

Organisationskoden, der skal oplyses ved bestilling og anden konta Læs mere »

12. april 2018

Baltic Pipe - underskriftindsamling

Tina Bjerregaard Jensen, som er ansat i Agrovi, har som privatperson og berørt af Baltic Pipe projektet taget initiativ til en underskriftsindsamling for berørte lodsejere. Se herunder,  hvad hendes begrundelse er, og hvordan du kan underskrive, hvis du vil tilkendegive, at du også er imod proj Læs mere »

22. marts 2018

Rottebekæmpelse med Nomus A/S

Alt for mange landmænd betaler alt for meget for rottebekæmpelse. Derfor anbefaler L&F Nomus A/S. Nomus udfører en effektiv bekæmpelse målrettet landbrug og fødevareproduktion, og som medlem kan du benytte dig af deres ydelser. Nomus har valgt at have ’frit tilkald’, og det betyder, a Læs mere »

21. marts 2018

Kender du §3 i Naturbeskyttelsesloven?

Spørgeundersøgelse til lodsejere i Svendborg, Langeland og Ærø kommuner
En gruppe Jordbrugsteknolog studerende, har i samarbejde med Svendborg Kommune – Team natur –  udarbejdet et spørgeskema for at få indblik i hvor godt du og andre lodsejere kender til naturområder, der er beskyttede af Læs mere »

21. marts 2018

L&F: Nyt fra Q8/F24 til L&F medlemmer

De første forårsblomster kigger allerede op af jorden, og snart skal du som landmand ud og bruge brændstof igen. Måske er det nu, du har brug for at tjekke din rabataftale?

Som medlem af L&F kan du få en attraktiv rabataftale både til hjemmetanken og til indkøb på Q8 og F24 servicest Læs mere »

30. januar 2018

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve