Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Aktuelt  →  Vi søger en direktionssekretær med politisk flair

Vi søger en direktionssekretær med politisk flair

Søger du nye udfordringer i en politisk ledet virksomhed, hvor du dagligt er helt tæt på de forretningsmæssige og politiske beslutningsprocesser som chefsekretær for både den adm. Direktør, ledelsen og den politiske formand? Så har vi måske den rette stilling til dig.

Du vil bl.a. blive ansvarlig for kalender og aftalestyring for bestyrelsesformanden og den adm. direktør, at udarbejde dagsordener til og referater fra bestyrelsesmøder, SU-møder mm. samt at forberede og deltage ved afholdelse af eksempelvis generalforsamling, landsdelegeretmøde, chefseminarer mv.

Som en del af jobbet vil du have en stor berøringsflade med foreningens medlemmer, politikere samt eksterne samarbejdspartnere, hvorfor det også er vigtigt, at du som person er serviceminded og imødekommende. Samtidig kræver stillingen, at du kan arbejde struktureret og selvstændigt, samt at du trives med en dynamisk hverdag, hvor planer og deadlines hurtigt kan ændre.

Lyder det interessant for dig eller en du kender? Læs mere om stillingen og ansøg her.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve