Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Aktuelt  →  Ugenyt fra formanden, uge 6, 2017

Ugenyt fra formanden, uge 6, 2017

Kære medlemmer,

Så kom det nye år godt i gang. De store animalske sektorer svin og kvæg er kommet rigtigt flot fra start prismæssigt. Tiden løber hurtigt, og vi er nu på tærsklen til forårsarbejdet. Den første gødning er spredt, og gyllevognene har flere steder været startet op. Det er der lige pludseligt, foråret, med dets liv og virke i markerne.

For Centrovices bestyrelse har året budt på flere opgaver. Dels virksomhedsmæssigt, hvor vi har kigget på de første opgørelser for året 2016, men også kigget på hvorledes vi får iværksat de gode planer for 2017. Det skal nok blive interessant at høre direktør Louise Helmer på generalforsamlingen. Der sker noget på rådgivningssiden i Fynsk og dansk landbrug.

Dialog med de øvrige fynske foreninger om implementering af landbrugspakken

På det politiske område har vi fuldt tryk på bl.a. implementeringen af Fødevare- og landbrugspakken, hvor vi i tæt dialog med Familielandbruget og Patriotisk Selskab har møder med kommunerne omkring, hvordan vi får sat fælles retning på opgaven.

At der er fornyelse på vej falder ikke i god jord hos alle. Der er stærke interesseorganisationer, der vil gøre alt for at bombe landbruget tilbage til den gamle gødningsnorm. Den kamp kan vi ikke tåle at tabe, hverken på kort eller lang sigt. Derfor er det vigtigt, at vi sætter de midler af, det kræver, og at vi står sammen om at få løst opgaverne. Det pres går ikke væk af sig selv ved at ignorere det. Det kræver en fast og sikker hånd igennem hele processen.

Status på Niels Rasmussens sygdom

Som det tidligere er meldt ud, er vores valgte formand Niels Rasmussen på sygeorlov. Denne var forventet at vare fra oktober 2016 frem til medio marts 2017. Desværre kan et alvorligt sygdomsforløb, som det Niels er igennem, trække ud, hvilket også er sket i Niels’ tilfælde. Derfor vil Niels ikke være tilbage til general-forsamlingen i marts, men først hen imod juni måned. Bestyrelsen har allerede ved Niels’ sygemelding indkaldt Finn Eskelund Andersen som suppleant, og han fortsætter med hvervet, til vi er på fuld valgt bemanding igen.

Generalforsamlingen 2017

Generalforsamlingen, der i år afholdes d. 15. marts på Centrovice, afvikles med et lidt andet set up end normalt. Vi glæder os i bestyrelsen til at møde jer medlemmer, og vi vil gøre vores til, at det bliver en rigtig god aften.

Giver ovenstående – eller andre ting – anledning til spørgsmål eller uddybninger, er vi i formandskabet altid klar til en snak.

Venlig hilsen
Torben Povlsen_underskrift
Torben Povlsen

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve