Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Aktuelt  →  Torben Povlsen genvalgt til primærbestyrelsen i L&F

Torben Povlsen genvalgt til primærbestyrelsen i L&F

Torben Povlsen, fynsk svineproducent og næstformand i Centrovices bestyrelse, er en glad mand i dag. På delegeretmødet blev Torben Povlsen nemlig genvalgt for en toårig periode som et af de 4 fritvalgte bestyrelsesmedlemmer i Landbrug & Fødevarers bestyrelse. Torben har siddet i bestyrelsen det sidste år, og der er meget mere, han gerne vil udrette og påvirke på vegne af sine kolleger i landbruget.

Det er især ønsket om at påvirke erhvervets rammevilkår, herunder at skabe grundlag for flere arbejdspladser, der fylder:
”Jeg glæder mig over valget og den tillid, som ligger bag. Med den aktuelle situation i landbruget, er der masser at kæmpe for, hvis erhvervet skal have rimelige forretningsvilkår, så eksisterende landmænd har troen på at blive i erhvervet og nye har mulighed for at starte op. Det vil jeg gerne gøre mit til. Og så mener jeg, at fødevareminister Dan Jørgensen har godt af at møde fynsk modspil i Landbrug & Fødevarers bestyrelse,” siger Torben Povlsen med et glimt i øjet.

Ud over at sidde Centrovices og Landbrug & Fødevarers bestyrelser er Torben Povlsen medlem af Danish Crowns repræsentantskab.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve