Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Aktuelt  →  To ansættelser i september

To ansættelser i september

Ny økonomaassistent

Pr. 1. september startede Christian Salek som økonomaassistent hos Centrovice. Christian kommer fra en 2-årig elevstilling hos Sagro og med en uddannelsesbaggrund som finansøkonom efterfulgt af en bachelor i erhvervsøkonomi (HA). Hos Centrovice skal Christian indgå i økonomiafdelingen og udføre typiske assistentopgaver som kontering, momsopgørelser, skatteregnskaber, årsrapporter m.m.

Christian bor i Agedrup.

 

Ny direktionssekretær

Den 3. september bød Centrovice den nye direktionssekretær Pia Baghbanian velkommen. Pia kommer fra en lignede stilling hos FOA i Odense, hvor hun har været de seneste 10 år. Pia har en merkonomuddannelse med markedsføring og har efterfølgende udbygget sin viden med en marketingkoordinatoruddannelse og en kommunikationsuddannelse.

Hos Centrovice skal Pia som sekretær for både den adm. direktør, ledelsen og den politiske formand udføre traditionelle direktionssekretæropgaver for disse, tilrettelægge og forberede generalforsamling, landsdelegeretmøde, chefseminarer mv., samt koordinere foreningens samarbejde med Landbrug og Fødevarer.

Personligt bor Pia sammen med sin mand og deres søn i Odense.

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve