Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Aktuelt  →  Landbrugsavisen beklager ustabil levering

Landbrugsavisen beklager ustabil levering

Distributionen af LandbrugsAvisen er desværre stadig ustabil i dele af landet, efter at omdelingen 1. januar blev overtaget af Bladkompagniet.

I løbet af få uger skulle indkøringen dog være på plads, så avisen kan nå ud overalt torsdag eller fredag.

Baggrunden er, at Post Nord fra nytår ikke længere bringer aviser ud. I stedet har Bladkompagniet, der ejes af en række dagblade, overtaget distributionen, både for LandbrugsAvisen og en lang række andre aviser.

Indkøringen har givet problemer, ikke mindst i Vestjylland, ligesom avisen nogle steder i strid med reglerne er blevet lagt ved indkørslen. Disse problemer vil for langt de flestes vedkommende blive løst i indeværende uge.

Cirka 450 modtagere får i dag leveret aviser i rør på samme måde som den lokale ugeavis. Principiel er levering i rør ikke acceptabelt – der arbejdes på at finde en varig løsning på dette.

For nogle af de ikke brofaste øer vil leveringen foregå som ved en hver anden avis, nemlig ved afhentning ved færgen som hidtil og ikke, som tidligere skrevet, lagt i postkassen.

Vi beklager fejlene og håber i løbet af få uger at have løst problemerne.

Venlig hilsen chefredaktør Henrik Lisberg, Landbrugsavisen

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve