Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Aktuelt  →  Kom til politisk debatmøde og meget andet...

Kom til politisk debatmøde og meget andet…

Der er masser af aktiviteter på Centrovices stand (stand 300), når Det Fynske Dyrskue løber af stablen den 10. – 12. juni.

Mød bl.a. Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer, og kom til politisk debatmøde om betydningen af landbrugspakken, den nye grønne pakke og andre vigtige emner, som har betydning for din hverdag.

Alle interesserede er velkomne.

Program

Fredag kl. 14:
Mød Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer, og Jan Toft Nørgård, næstformand i Arla, til en snak om landmandens hverdag og udfordringer. Alle er velkomne.

Lørdag kl. 10.15-11.00
Dialog om Produktionsøkonomi – fremtidens fødevarer – Kom og giv dit input til Centrovices bestyrelsesmedlemmer om emnet.

Lørdag kl. 11.15-12.00
Dialog om Målrettet regulering – Kom og giv dit input til Centrovices bestyrelsesmedlemmer om emnet.

Lørdag kl. 13.00-14.00
Dialog om Økonomien i erhvervet – Kom og få en snak med Erik Larsen fra Danske Bank og Hans Christian Jørgensen fra AP Pension samt medlemmer af Centrovices bestyrelse.

Lørdag kl. 14.00-15.00
Mød politikerne Erling Bonnesen fra Venstre, Erik Christensen fra Socialdemokratiet og Karl Magnus Bidstrup fra Alternativet til debatmøde om betydningen af landbrugspakken, den nye grønne pakke samt andre vigtige emner. Alle er velkomne.

Lørdag kl. 15.00
Mød landmand Jeppe Boemann og familien til en snak om ’er der et liv efter landbruget?’ Alle er velkomne.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve