Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Aktuelt  →  Undersøgelse: Hvordan skal EUs landbrugspolitik udvikle sig efter 2020?

Undersøgelse: Hvordan skal EUs landbrugspolitik udvikle sig efter 2020?

Det er temaet i en spørgeskemaundersøgelse, som EUs landbrugskommissær, Phil Hogan, har sendt ud under overskriften ”modernisering og forenkling” af EUs landbrugspolitik.

Besvarelsen af spørgeskemaet er åben for alle EUs borgere, virksomheder og organisationer,  og Landbrug & Fødevarers formandskab opfordrer til, at alle medlemmer af L&F svarer på undersøgelsen, så danske landmænds stemme bliver hørt.

EUs landbrugspolitik sikrer, at vi som landmænd årligt modtager omkring 7 mia. kr. i forskellige præmieordninger. Men politikken medfører også en lang række regler, så det er i høj grad vigtigt, at vores holdning til en ”modernisering og forenkling” bliver markeret.

Klik på linket her for at gå til spørgeskemaet.

Som hjælp til at forstå de spørgsmål, der bliver stillet i høringen, har L&F’s sekretariat udarbejdet en uddybende forklaring, som kan ses her: forklaring til spørgeskema

 

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve