Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Aktuelt  →  Efter ja: Fusion mellem LMO og Centrovice er en realitet

Efter ja: Fusion mellem LMO og Centrovice er en realitet

En ekstraordinær generalforsamling hos Centrovice har mandag eftermiddag stemt ja til at indgå i en fusion med LMO. Dermed er fusionen mellem de to rådgivningsvirksomheder en realitet.

Fusionen mellem LMO og Centrovice er en realitet.

Det står klart, efter at en ekstraordinær generalforsamling hos Centrovice mandag eftermiddag har stemt klart ja til at indgå i en fusion med LMO. 147 medlemmer stemte for fusionen, mens 13 stemte imod.

De otte jyske landboforeninger bag LMO stemte for knap to uger siden ja til en tilsvarende afstemning, og dermed er der nu skabt et absolut fyrtårn i dansk landbrugsrådgivning med samlet set knap 600 medarbejdere og en årlig omsætning på godt 400 mio. kr.

”Nu har vi fået ja til fusionen på begge sider af bæltet, og vi er naturligvis meget glade over og stolte af, at både de fynske og jyske landmænd ser idéen i at slå vores kompetencer sammen”, siger Torben Lyngsøe Povlsen, bestyrelsesformand for Centrovice.

Sammenlægningen skal finde sted

Den nye rådgivningsvirksomhed, der planmæssigt skal have nyt navn og en ny identitet, vil fortsat servicere de godt 8.000 landbrugskunder ud fra de otte kontorer i Jylland og på Fyn.
I de kommende måneder vil det praktiske arbejde med sammenlægningen finde sted. Det skal bl.a. ske gennem fusionsgrupper bestående af medarbejdere, ledere og chefer fra afdelinger i både LMO og Centrovice.

”Nu er vi den absolut stærkest spiller i branchen, og det har vi i sinde at forvalte på den bedst mulige måde. Vi ser meget frem til at servicere vores kunder og tilbyde dem en bedre rådgivning med endnu flere kompetencer i ryggen”, siger Nis Kristian Hjort, bestyrelsesformand i LMO.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve