Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Aktuelt  →  Centrovice skal have ny administrerende direktør

Centrovice skal have ny administrerende direktør

Pressemeddelse.

Efter 2½ år i den fynske landbrugsrådgivningsvirksomhed Centrovice, har administrerende direktør Henrik Borup Jeppesen opsagt sin stilling i virksomheden for at tiltræde en stilling som vice president Finance and Management hos DLG på Axelborg i København.

‘Det er et Centrovice i god gænge, som Henrik Jeppesen efterlader til en ny direktør. Virksomheden kom ud med et historisk overskud på 6 mio. kr. efter skat i det seneste årsregnskab, og der er spændende projekter på bedding bl.a. i form af udvidelse af virksomhedens domicil i Vissenbjerg, så der er plads til øgede aktiviteter.

Og det er da også med vemod, at Henrik Jeppesen forlader virksomheden: “Jeg har haft nogle rigtig gode år med spændende udfordringer og godt samarbejde med både bestyrelse, medarbejdere og kunder i Centrovice. Men ind imellem kommer man i en situation, hvor en fantastisk mulighed åbner sig, man ikke selv havde set komme. Det er det, der er tilfældet her!”

Bestyrelsen hos Centrovice beklager Henrik Borup Jeppesens opsigelse og takker for det gode samarbejde. Bestyrelsen er samtidig meget fortrøstningsfulde omkring den udvikling Centrovice er i og muligheden for at rekruttere en ny administrerende direktør, der kan fortsætte den positive udvikling. “Og så er vi da stolte af, at vi som virksomhed har et niveau, som de store virksomheder skeler til, når de skal hente en topleder,” udtaler bestyrelsesformand Niels Rasmussen.

Bestyrelsen har iværksat processen med ansættelse af ny administrerende direktør. Henrik Borup Jeppesens fratrædelse, vil ske efter nærmere aftale. Indtil en ny direktør tiltræder, er det aftalt, at afdelingschef Louise Helmer, som er den officielle stedfortræder, vil varetage direktørens udadvendte opgaver.

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve