Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Aktuelt  →  Bestyrelsen fra Centrovice besøgte SEGES

Bestyrelsen fra Centrovice besøgte SEGES

Torsdag 24. maj besøgte bestyrelsen fra Centrovice SEGES i Aarhus.

Efter et ordinært bestyrelsesmøde i Centrovice om formiddagen blev eftermiddagen brugt til at få viden om, hvad SEGES arbejder med og hvordan, samt møde flere af SEGES’ medarbejdere.

“SEGES er ejet af os landmænd, men der er faktisk mange, der aldrig har været hos SEGES i Aarhus, og det er heller ikke alle, der færdes i systemet, så det var oplagt for os at lægge et af vores bestyrelsesmøder i SEGES”, siger formand for Centrovice, Torben Povlsen.

SEGES direktør, Anne Lawaetz Arhnung, præsenterede virksomheden, organisationen og opgaverne, som løses af SEGES, lige som hun forklarede, hvordan SEGES arbejder og finansieres.

Særligt det sidste var bestyrelsen optaget af. Der blev snakket promilleafgifter, fondsmidler og nye forretningsområder, lige som Anne Lawaetz Arhnung beskrev bestiller-aftager modellen, som skal sikre, at SEGES’ projekter giver værdi for landbruget og landmanden.

Ud over Anne Lawaetz Arhnung mødte bestyrelsen også chefkonsulent i Planteinnovation, Leif Knudsen, og Anett Skov Marcussen, sektordirektør Økonomi og Virksomhedsledelse.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve