Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Aktuelt  →  Åbent Landbrug med mange besøgende

Åbent Landbrug med mange besøgende

Søndag den 14. september 2013 blev en særlig dag for 2 af Centrovices medlemmer – Troelsmose og Ledstedlund.
Den dag holdt de nemlig åbent landbrug for alle interesserede borgere ligesom andre landbrugsbedrifter over hele landet. Vejrguderne artede sig, så vejret var mildt og (næsten) tørt, og familierne på de to bedrifter havde sat alle sejl til, så det var meget en indbydende oplevelse at besøge dem.

På Troelsmose kunne de mange hundrede besøgende se et moderne kvægbrug, og børnene kunne klappe en rigtig ko… På Ledstedlund var det et moderne svinebrug med både søer, smågrise og slagtesvin, som de mange besøgende kunne se – og både kælegrisene og de store opstillede maskiner var et hit hos børnene.

Begge steder var der – ud over fremvisning af selve produktionen – sørget for kaffe, kage og forskellige aktiviteter for de besøgende.

Der er ingen tvivl om, at de besøgende blev klogere på den del af landbrugsproduktionen, som de så, og de havde nogle lærerige og underholdende timer.

De to bedrifter var nogle rigtig gode visitkort at vise frem for vores erhverv. Og ud af de 6 åbne landbrug på Fyn tegnede de to bedrifter sig for tilsammen næsten halvdelen af det samlede besøgstal…

Jeanette Holmegaard Hansen, Jullerup, skrev på sin facebook:

“Åbent Landbrug er et hit.”

Hun var på besøg med sin 2 årige datter og mand.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve