Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Aktuelt

Aktuelt

Nyt fra bestyrelsen - uge 12 2020

Kære medlemmer

Jeg skriver dette til jer på en historisk aften, en aften hvor Danmark tager nye vidtgående skridt for at stoppe Coronavirussen.

En aften hvor Regenten, på en ikke nytårsaften, taler direkte til den danske befolkning, for første gang siden 2. verdenskrig.

Det er alvor, Læs mere »

18. marts 2020

Nyt fra bestyrelsen - uge 11 2020

Aflyst generalforsamling
Foreningen beklager, at vi ikke var i stand til at afholde vores generalforsamling 11. marts, men vi valgte at udsætte generalforsamlingen for at reducere smitterisikoen af Covid-19. Vi håber, situationens alvor er gået op for alle efter de restriktioner, der blev vedtag Læs mere »

13. marts 2020

Til medlemmer af Landboforeningen Centrovice: Information om Coronavirus

Velas lukker ikke ned, men vi igangsætter omgående en række tiltag for at mindske en eventuel spredning.

Tiltagene er sat i værk fordi vores kunders og kollegaers ve og vel er vores absolut højeste prioritet, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at sikre, at vi ikke bidrager unødigt til at Læs mere »

12. marts 2020

Pressemeddelelse: KHL og Centrovice udsætter begge generalforsamling

KHL og Centrovice udsætter begge generalforsamling onsdag

I lyset af udviklingen med Corona, samt Statsministerens klare udmelding om at vise hensyn til hinanden, vælger bestyrelserne i KHL og Centrovice at udsætte deres generalforsamlinger onsdag den 11. marts.

”Vi holder generalforsamli Læs mere »

11. marts 2020

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve