Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Deltidslandbrug  →  Aktuelt  →  Ny erfa-gruppe: Vårbyg på deltid

Ny erfa-gruppe: Vårbyg på deltid

Dyrker du vårbyg på deltid? Så er vores nye erfa-gruppe måske lige noget for dig.

Erfa-gruppen med målrettet grupperådgivning henvender sig til deltidslandmænd, der ønsker at få større viden om dyrkning af vårbyg.

Gruppen mødes fire gange. Det første møde er tirsdag den 8. marts kl. 19-22, hvor programmet er fastlagt. Andet møde bliver onsdag den 27. april kl. 19-21, hvor mødet står på markbesøg med fokus på etablering af vårbyg samt placeret og samsået gødning.
Tredje møde bliver en onsdag kl. 19-21 i ultimo maj/primo juni. Datoen bliver fastlagt, så snart planteavls-konsulenterne ved, hvilke forsøg i vårbyg der kommer til Fyn i år. Fjerde møde løber af stablen ultimo september/primo oktober, hvor planteavlskonsulenterne vil samle op på dyrkningssæsonen og forløbet samt om egne mål er nået.

Interesseret?

Tilmeld dig og se programmet for det første møde her. Desuden er du også velkommen til at kontakte planteavlskonsulent Hanne Pontoppidan, hvis du har spørgsmål.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve