Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Deltidslandbrug

Rådgivning af deltidslandbrug og landboere

Er du indehaver af et deltidslandbrug eller bor du blot på landet, er du nok i den situation, at du har dit familieliv og din hverdag på din arbejdsplads med de glæder og problemstillinger, som det afføder – og du har samtidig stærk tilknytning til landet og til landbruget i kraft af din bopæl og din fritidsbeskæftigelse som deltidslandmand.

Den specielle situation kender vi hos Centrovice. Og vi har stor erfaring med rådgivning af deltidslandbrug og landboere.

Under menupunktet Rådgivning kan du læse om vores mange rådgivningstilbud til landbrug.  Dem skræddersyr vi til dit behov, når du henvender dig og fortæller, at du har et deltidslandbrug og derfor ikke har brug for den store pakke af rådgivning.  Det betyder eksempelvis, at du kan få hjælp målrettet dit behov til:

Vi tilbyder andre produkter og rådgivningsydelser, som er specielt udviklet og målrettet til mindre landbrug og landboere. Du kan læs mere om dem i menuen til venstre:

  • Centrolight Regnskab
  • Centrolight Mark
  • Billige mark- og gødningsplaner
  • Hesterådgivning

Under menupunktet Aktuelt holder vi dig informeret om små og store ting af betydning for deltidslandbrug og landboere.

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve