Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Valgmøde på staldgangen

Valgmøde på staldgangen

Landbruget er en del af løsningen på mange af de udfordringer, som kommunerne slås med. Det gælder foreksempel beskæftigelsen, det rummelige arbejdsmarked, turisme, energi, naturpleje og klimatilpasning.

Derfor arrangerer Centrovice to valgmøder, som skal få landbruget på den politiske dagsorden og vise os landmænd, hvor de forskellige politiske partier står i forhold til aktuelle landbrugspolitiske problemstillinger.

Første møde afholdes onsdag den 1. november kl. 17-19 hos Henrik Terkelsen, Bøllemosevej 21, 5892 Gudbjerg Sydfyn. 

Emner for valgmøde:
Hvordan kan man drive landbrug med den ene fod i et minivådområde og den anden fod i en geopark? Og hvordan skal man drive sin virksomhed i et politisk klima, der konstant er præget af usikkerhed? Hvordan ser politikerne på udmøntningen af eksempelvis vandløbsregulativer, minivådområder, krav til biologisk mangfoldighed og geoparker, som har stor betydning for os landmænd?

Mød op og deltag i debatten med fynske kandidater fra hele det politiske spektrum.

Mødet er gratis, og alle er velkomne!

 

Valgmøde den 6. november

Læs mere om valgmøde om fremtidens fødevareproduktion her. Mødet afholdes mandag den 6. november kl. 17-19 på Ditlevsdal Bisonfarm, Tokkerodvej 24, 5462 Morud.

 

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
1. november 2017 kl. 17:00 - 19:00
Sted:
Henrik Terkelsen, Bøllemosevej 21, 5892 Gudbjerg Sydfyn
Arrangør:
Centrovice
Pris:
Gratis
Kontaktperson(er):

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve