Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Temadag om fodring og foderstrategi

Temadag om fodring og foderstrategi

Når vi forventer at køernes skal have en høj mælkeproduktion og en god sundhed er det vigtigt at vi kan præsentere dem for en robust foderration som de ikke kan sortere i og at vi sikre at de får det foder, der er angivet på foderplanen. Kompakt fuldfoder er svaret på det og vi har fået Niels Bastian Kristensen til at holde et spændende indlæg om hvordan det gøres bedst muligt. Niels Bastian vil også komme ind på råvarekvalitet i sit indlæg.

Grovfoderforsyningen er en vigtig indsatsfaktor i mælkeproduktionen. Kvalitet og udbytte er afgørende for både mælkeindtægt og foderudgift og der er stor forskel på hvad grovfoder koster at producere. Det er desuden vigtigt at sætte sig nogle mål for hvilken kvalitet af grovfoder, der er nødvendig i forhold til den fodring man har planlagt. Grovfoderkonsulent Anders B. Christiansen kommer i sit indlæg ind på de udfordringer der er i grovfoderproduktionen.

Program

09.30 Velkomst og kaffe

09.45
Kompakt fuldfoder
Der arbejdes bl.a med at sætte kraftfoderpiller i støb, tilsætte vand til foderet, at sikre at fuldfodervognen har tilstrækkelig med knive og at foderet er blandet så køerne ikke kan sortere.
v. Niels Bastian Kristiensen, VFL

12.00 Frokost

13.00
Godt grovfoder – til den rigtige pris
Grovfoderet udgør en stor del af foderet i kvægproduktionen. Det er vigtigt at få produceret den rigtige kvalitet og de rigtige mængder til den rigtige pris.
v. Grovfoderkonsulent Anders B. Christiansen, Centrovice

14.00 Kaffe

14.30 Godt grovfoder – til den rigtige pris – fortsat

15.30 Afslutning

 

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
4. marts 2014 kl. 09:30 - 15:30
Sted:
Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Pris:
Kr. 950,00 pr. person
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
28. februar 2014

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve