Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Temaaften om fodring af kødkvæg

Temaaften om fodring af kødkvæg

Centrovice inviterer til en spændende aften, hvor vi kommer omkring flere emner vedrørende fodring af kødkvæg, produktion af grovfoder og valg af kælvningstidspunkt.

Mange er i tvivl om, hvornår det kan betale sig at slutfodre deres slagtedyr, og der er mange meninger om hvordan fodring med græs eller stivelsesprodukter påvirker smagen og kvaliteten af kødet. Alt dette og meget mere kan du blive klogere på ved at deltage i temaaftenen den 24. april.

Program

19.00-19.10                      Velkomst

19.10-20.10                      Per Spleth, specialkonsulent fra SEGES, fortæller om det netop
afsluttede projekt SMAGEN AF GODT OKSEKØD og resultaterne af projektets forskellige fodringsstrategier på smag og kødkvalitet. Per Spleth vil give råd om hvornår det kan betale sig at slutfede og hvordan det gøres bedst. Desuden vil vi komme omkring kælvningstidspunkt. Er forår eller efterår en god løsning for din type bedrift?

20.10-20.25                      Kaffepause

20.25-20.45                      Produktion af godt grovfoder v. planteavlskonsulent Hans Erik Larsen

20.45-21.00                      Kort nyt fra konsulenterne

 

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
24. april 2018 kl. 19:00 - 21:00
Sted:
Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Pris:
Pris 175 kr. inkl. kaffe og kage og ekskl. moms
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
22. april 2018

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve