Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Summax infomøde

Summax infomøde

Tirsdag den 10. december kl. 19.00-21.00 inviterer vi til SUMMAX infomøde. Det er sidste chance for at deltage i et infomøde inden de gamle indgange til SUMMAX lukkes ned ved årets udgang. Dette indebærer Java-uploaderen og den gamle arkivmail “cvr”-1234@summax.dk. Derfor er det tid til, at komme igang med at anvende de nye muligheder i SUMMAX, hvis du endnu ikke har taget den nye arbejdsgang i brug.

Hvad indebærer den nye arbejdsgang?

Den nye arbejdsgang i tre trin:

  • Trin 1 – Overfør dine bilag til SUMMAX via arkivmail ”cvr”@centrovice.dk eller app’en Centrovice Scan til fysiske bilag.
  • Trin 2 – Åbn de ubehandlede bilag i Regnskabsbilagsmappen i SUMMAX, og kontroller om de aflæste oplysninger er korrekte.
  • Trin 3 – Sæt bilaget til betaling i din netbank, og ændre ”fakturastatus” i SUMMAX

Alt dette skal vi nok hjælpe dig i gang med til vores SUMMAX infomøde den 10. december. Mødet er også for dig, som endnu ikke er SUMMAX-bruger, og som gerne vil høre mere om mulighederne i SUMMAX.

Arrangementet er gratis, og der vil blive serveret kaffe og kage i pausen. Du kan tilmelde dig til infomøde her på siden eller på tlf. 7015 9900.

I henhold til persondataforordningen gør vi opmærksom på, at der ved Centrovices arrangementer kan blive taget fotos eller filmklip, som efterfølgende benyttes i markedsføringsøjemed.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
10. december 2019 kl. 19:00 - 21:00
Sted:
Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Pris:
Gratis
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
8. december 2019

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve