Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Regionsmøde Kvæg

Regionsmøde Kvæg

Hvilke trends og vilkår kommer til at påvirke kvægbruget fremadrettet? Og hvor lægger Landbrug & Fødevarer Kvæg i det lys sin politiske indsats? Få svarene på årets regionsmøder.

Mandag den 31. oktober 2016 kl. 19.30-23.00 inviterer Seges og Landbrug & Fødevarer, Kvægs ledelse til regionsmøde på Centrovice.

Vi oplever alle, hvordan danske kvægbedrifters muligheder og vilkår ændrer sig konstant og med høj hastighed. På årets møde sættes derfor fokus på nogle af de parametre, som i særlig grad skubber til udviklingen, og på, hvordan vi får mest ud af dem.
Vi kommer ind på, hvordan forbrugerne i stigende grad stiller krav til vores produktion og tager i den forbindelse blandt andet fat på strategier for at sænke medicinforbruget og fodring med non GM-foder.
Vi ser også på, hvordan Lov om hold af malkekvæg passer til den virkelighed, vi har i dag, og hvilke elementer, Kvæg vil arbejde på at ændre.
Den nye husdyrregulering giver nye muligheder – hør hvordan, vi udnytter dem bedst.

Dette er blot et udpluk af de emner, vi kommer ind på. Mød op til en god snak og livlig debat.

Vi ser frem til at møde jer. Der kræves ingen tilmelding.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
31. oktober 2016 kl. 19:30 - 23:00
Sted:
Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Seges, Landbrug & Fødevarer
Pris:
Gratis
Kontaktperson(er):

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve