Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Regionsmøde Kvæg 2015

Regionsmøde Kvæg 2015

Hvordan bliver danske kvægbrug mere robuste? Mød Landbrug & Fødevarer, Kvægs ledelse på årets regionsmøde og hør deres bud.

Mandag den 19. oktober 2015 inviterer Centrovice og Landbrug & Fødevarer, Kvægs ledelse til regionsmøde. På mødet er der lagt op til dialog og debat om aktuelle emner. I øjeblikket er det mere synligt end nogensinde, at et marked med svingende priser kræver robuste bedrifter. Derfor sættes der fokus på, hvilke tiltag der kan være med til at øge robustheden. Du kan bl.a. høre om, hvilke politiske tiltag, der er spillet på banen og hvilken værdi, de kan give bedriften. Vi skal også omkring nogle af de muligheder, producenterne har for selv at optimere bedriften – med fokus på både nye og kendte styringsværktøjer.
Men regionsmøderne er også din mulighed for at få en god dialog om Kvægs arbejde og den aktuelle situation såvel på verdensmarkedet som på den enkelte bedrift.

Mødet er gratis og alle interesserede er velkomne!

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
19. oktober 2015 kl. 19:30 - 23:00
Sted:
Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice og Landbrug & Fødevarer
Pris:
Gratis
Kontaktperson(er):

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve