Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Refinansieringsmøde

Refinansieringsmøde

 Der er ikke flere ledige pladser, og det er derfor ikke længere muligt at tilmelde sig til arrangementet

På dette års refinansieringsmøde får du en økonomisk vejrudsigt, når Jens Schjerning fra AgroMarkets giver dig overblik over råvaremarkedet samt en opdatering på situationen på verdensmarkedet.

Centrovices økonomikonsulenter sætter fokus på bidragssatser, prisstruktur og aktuelle låneanbefalinger, herunder skift fra F1 til F3 eller CITA. Økonomikonsulenterne oplever, at en del banker er begyndt at vise interesse for landbruget, og du kan derfor også høre, hvad der skal til for, at du kan skifte bank. For det kan måske lade sig gøre.

Efter kaffen går komiker Finn Nørbygaard på scenen med foredraget ’Rejs dig og kom igen, stærkere’. Finn har oplevet både den største succes og den dybeste krise, og med afsæt i egne erfaringer og en uddannelse som psykoterapeut stiller han skarpt på personlig krisehåndtering og fortæller ærligt og ligefrem om sit livs kriser. ”Jeg er ikke landmand, og jeg ved ikke ret meget om landbrug, men kriser og humor, det har jeg forstand på”, meddeler den folkekære komiker, som lover at forklare, hvorfor humor og selvironi er vigtige redskaber, hvis man vil rejse sig ovenpå en krise.

Program:

kl. 19.00 – Velkomst

kl. 19.05 – Økonomisk vejrudsigt v/Jens Schjerning, Agrocura

kl. 19.45 – Centrovice anbefaler

kl. 20.10 – Kaffe

kl. 20.30 – Rejs dig og kom igen, stærkere v/Finn Nørbygaard

kl. 22.00 – Afslutning

 

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
7. oktober 2014 kl. 19:00 - 22:00
Sted:
Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Pris:
Gratis
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
2. oktober 2014

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve