Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Økonomiforum

Økonomiforum

På dette års Økonomiforum stiller økonomikonsulenterne skarpt på stramningerne af virksomhedsskatteloven, som skønnes at berøre mere end 10.000 erhvervsdrivende. Heraf rigtig mange landmænd.

Stramninger kræver ny strategi

”Virksomhedsordningen vil også fremadrettet være en attraktiv beskatningsordning for mange landmænd. Men der er tale om særdeles detaljerede regler, og for de fleste vil det derfor være nødvendigt at kigge rigtig grundigt på tallene, inden man beslutter, om man fremover vil gøre brug af virksomhedsskatteordningen”, forklarer seniorkonsulent Niels Boldsen.

For mange vil de nye regler medføre en væsentlig forøgelse af beskatningen allerede fra 2014, og en del risikerer et decideret skattesmæk. Seniorkonsulent Niels Boldsen giver derfor deltagerne et overblik over den nye virksomhedsskatteordning og stramningernes betydning. Hvad skal man som landmand være særligt opmærksom på, og hvordan får man det bedste ud af de nye regler?

Tag fat på generationsskiftet

Mange danske landbrug står overfor et generationsskifte. Men projektet kan virke både svært og uoverskueligt, og mange har derfor svært ved at overskue, hvor de skal starte. På dette års Økonomiforum skitserer afdelingschef for økonomi, Anne Grete Bøgh, processen og giver deltagerne et indblik i, hvad et generationsskifte kræver af henholdsvis køber og sælger.

Fremtidens økologi

“Vi økologer skal blive bedre til at tjene nogle penge. Det er det, der skal drive udviklingen”. Sådan sagde Hans Erik Jørgensen, umiddelbart efter, at han var blevet valgt til formand for Landbrug og Fødevarers økologisektion i slutningen af oktober i år. I sit oplæg på dette års Økonomiforum giver Hans Erik Jørgensen derfor sit bud på, hvordan fremtiden ser ud for dansk økologi.

Mødet er gratis, men tilmelding er nødvendig og skal ske på tlf. 7015 9900 eller www.centrovice.dk

 

Program:

  • Velkomst v/ Claus Hestholm, bestyrelsesmedlem
  • Temperaturen på økonomien i dansk landbrug v/ Søren Bjerring Bækholm, økonomikonsulent
  • Generationsskifte v/ Anne Grete Bøgh, afdelingschef Økonomi
  • Det skal du vide om den nye virksomhedsordning
  • Aktuelt nyt om skat og afgifter
  • Fremtiden for økologisektionen v/ Hans Erik Jørgensen, formand for Landbrug & Fødevarers økologisektion

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
4. december 2014 kl. 19:00 - 22:00
Sted:
Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Pris:
Gratis
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
1. december 2014

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve