Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Ny Persondataforordning. Hvad betyder den for dig?

Ny Persondataforordning. Hvad betyder den for dig?

Den 25. maj 2018 træder den nye Persondataforordning, som er gældende for alle EU lande, i kraft. Med den nye forordning øges bødestørrelsen for ikke at leve op til kravene voldsomt.  Derfor kommer Juridisk specialkonsulent Jesper Kjerulf Christensen fra Seges på besøg for at fortælle, hvad den nye Persondataforordning betyder i praksis for dig i forhold til øgede krav til dokumentation og datasikkerhed i forbindelse med håndtering af personfølsomme oplysninger.

Det sker den 5. februar kl. 19-21 på Centrovice 

Målgruppe: Alle som har ansatte, eller på anden måde beskæftiger sig med personoplysninger.

Personoplysninger skal  ifølge loven håndteres lovligt, rimeligt og gennemsigtigt. Det betyder fremover, at medarbejdere eksempelvis har ret til at vide, hvilke oplysninger virksomheden har liggende om dem, og hvad man bruger dem til. Samtidig indføres begrebet ”retten til at blive glemt”, hvilket betyder, at en ansat kan bede om at få slettet sine oplysninger igen, når denne fratræder.

Ved mødet vil du få praktiske råd, som du kan gå hjem og bruge i deres egen virksomhed. Du kan forvente at få indsigt i reglerne i forordningen, og hvori de skærpede krav ligger. Du vil høre, hvad begrebet personoplysninger omfatter, hvilke oplysninger, der klassificeres som følsomme, og hvad det medfører af særlige krav?

Alle interesserede er velkomne.

Pris og tilmelding:

Ring på 7015 9900 eller tilmeld dig her på siden. Det koster 100 kr. excl. moms pr. deltager incl. kaffe og kage i pausen.

Er du medlem eller kunde hos Centrovice, opkræves beløbet over kundekontoen. For deltagere, som ikke er kunder, foregår betaling via Mobilepay.

 

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
5. februar 2018 kl. 19:00 - 21:00
Sted:
Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Pris:
100 kr. Excl. moms
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
31. januar 2018

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve