Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Nutrifair 2018

Nutrifair 2018

Kom og mød os på stand A-1130.

Indlæg i Speakers Corner


Onsdag kl. 14.00-14.30
Kan du passe køer via dine medarbejdere eller kan du bare passe køer?
v/Inger-Marie Antonsen, kvægrådgiver i Kvægrådgivning Danmark

Management af køer og coaching af medarbejdere er slet ikke det samme. Og mange landmænd finder det lettere at ’lede’ 300 køer end lede 5 medarbejdere. Ved indlægget her får du tips til, hvordan dine medarbejderne gør alting lige så godt, som du selv ville have gjort? Hvordan du undgår at ’skræmme’ medarbejderne væk, så du skal starte forfra med rekruttering og tidskrævende oplæring af nye medarbejdere? Og kan det overhovedet lade sig gøre at holde på medarbejdere med de arbejdstider, vi kan tilbyde i kvægbrug?

Tumler du også med nogle af de spørgsmål, så kom og hør en erfaren kvægkonsulent dele ud af egne oplevelser. Inger-Marie Antonsen arbejder via sit job som kvægkonsulent med ledelse i stalden, produktionsmøder, arbejdsprocesser og fastlæggelse af gode rutiner.

Med en humoristisk vinkel giver Inger-Marie Antonsen dig gode idèer og forslag til coaching af både medarbejdere, køer og ikke mindst dig selv.

Torsdag kl. 14-14.30
Kapacitetstjek
v/Kirsten Larsen, planteavlskonsulent og Søren Bjerring Bækholm, virksomhedskonsulent.

Med kapacitetstjek afdækkes, hvad der kører godt, og hvor de ’ømme tæer’ er i bedriften med anvisning af relevante indsatsmuligheder. Ved at sætte fokus på de begrænsende faktorer er der mange penge at hente på de fleste bedrifter. Indlægget tager udgangspunkt i 11 gennemførte kapacitetstjek i landbrugsbedrifter. Erfaringerne herfra vil blive fremlagt, og tilhørerne vil  få inspiration til at vurdere deres egen kapacitetsudnyttelse på bedriften og til at få løftet resultaterne yderligere.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
17. januar 2018 kl. 10:00 - 18. januar 2018 kl. 18:00
Sted:
MESSE C Fredericia
Arrangør:
Nutrifair
Kontaktperson(er):

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve