Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Mini-konference om græsukrudt

Mini-konference om græsukrudt

Centrovice sætter i de kommende år fokus på græsukrudt og konkrete handlingsplaner, som kan være med til at komme problemet til livs. Derfor afholder vi den 22. juni kl. 10.00 – 14.00 en minikonference om græsukrudt med fokus på agerrævehale og italiensk rajgræs.

10 landmænd er med i et udvidet rådgivningsforløb med fokus på græsukrudt, og i samarbejde med Bayer Crop Science har Centrovices planteavlskonsulenter udtaget prøver af græsukrudt ved disse landmænd. Prøverne er efterfølgende blevet analyseret for resistens, og på minikonferencen får du præsenteret resultatet.

På mini-konferencen giver Centrovices planteavlskonsulenter og Kenneth Søbye, Bayer Crop Science dig et indblik i, hvad resultaterne betyder for indsatsen mod græsukrudt og præsenterer samtidig konkrete handlingsplaner for hver af de deltagende landmænd. På konferencen holder seniorforsker ved Aarhus Universitet, Solvejg Kopp Mathiassen, oplæg om resistens under overskriften ’Hvor galt står det til?’, mens landskonsulent ved Seges, Jens Erik Jensen, fortæller om langsigtede tiltag for at reducere frøpuljen i jorden.

Efter konferencen er der mulighed for at tage med i marken og se resistent italiensk rajgræs.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
22. juni 2015 kl. 10:00 - 14:00
Sted:
Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Pris:
500 kr. pr. deltager ekskl. moms
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
21. juni 2015

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve