Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  KvægNøglemøde 2019

KvægNøglemøde 2019

Traditionen tro inviterer vi deltagere i KvægNøglen, ansatte i de deltagende bedrifter og øvrige interesserede til KvægNøglemøde tirsdag den 9. april kl. 19.30-22.00.

Den traditionsrige aften byder på alt det vi kender og lidt til. Vi starter aftenen med et tilbageblik på året, der gik hos de fynske mælkeproducenter, hvor vi gennemgår resultaterne i KvægNøglen, og vi udpeger de særlige kendetegn, der var i mælkeproduktionen i 2018.

Driftsøkonomerne gennemgår regnskabsresultaterne for 2018 og sætter spot på udviklingen i dem. Der vil som vanligt blive kåret en højdespringer, og i år går prisen til en, der har forbedret køernes celletal markant i 2018.

Sidst på aftenen sætter vi fokus på et stigende problem i landbruget – mangel på arbejdskraft. Du har desværre ikke eneret på dine dygtige medarbejdere. Men kampen er ikke tabt på forhånd, for du kan gøre en masse for at holde på dine medarbejdere. Du får gode råd til, hvordan du rekrutterer dygtige medarbejdere, og hvordan du fastholder nye medarbejdere og de medarbejdere, der allerede er fanget ind i folden. Og så skal vi møde en virksomhed, der har god erfaring med at holde fast i deres medarbejdere.

Program

  • Præsentation og analyse af KvægNøgleresultater
  • Præsentation af regnskabsresultater 2018
  • Kåring af årets højdespringer
  • Rekruttering, fastholdelse og udvikling af dygtige medarbejdere v/Jens Skov Rasmussen
    • Jens Skov, konsulent i virksomhedsledelse, vil fortælle om fastholdelse og udvikling af dine medarbejdere, og hvordan du får dygtige medarbejdere med på holdet – i første omgang.
  • Sådan skaber du en attraktiv arbejdsplads v/ Martin Mogensen, medejer af Go-Gris I/S
    • Hos Go-Gris I/S har de succes med at fastholde deres medarbejdere. Martin Mogensen fortæller, hvad de helt konkret gør for at holde på deres medarbejdere i form af motivation og en attraktiv arbejdsplads.

Tilmelding

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding senest den den 8. april her på siden eller på tlf. 7015 9900.

I henhold til persondataforordningen gør vi opmærksom på, at der ved Centrovices arrangementer kan blive taget fotos eller filmklip, som efterfølgende benyttes i markedsføringsøjemed.

Sponsor

Logo med link_destek

 

 

 

 

 

 

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
9. april 2019 kl. 19:30 - 22:00
Sted:
Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
KvægrådgivningDanmark og Centrovice
Pris:
Gratis
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
9. april 2019

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve