Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Kursus i sikker håndtering af farligt gods

Kursus i sikker håndtering af farligt gods

Onsdag den 5. februar kl. 8.30-12.00 inviterer vi sammen med sikkerhedsrådgiver ADR Vagn Theilgaard fra DM&E Arbejdsmiljø til kursus om farligt gods.

Håndterer og transporterer man farligt gods på offentlige veje og med registreringspligtigt køretøj, kræves der ADR kap. 1.3 uddannelsesbevis for at man må løse opgaven. Har man ikke et kursusbevis, kan det resultere i store bøder til både den ansatte og arbejdsgiver. Som udgangspunkt lyder bøden på min. 7.000 kr. til chaufføren, samt en bøde til virksomheden på det dobbelte beløb.

Kurset henvender sig til landbrug og maskinstationer med medarbejdere som håndterer og transporterer farligt gods. Farligt gods er bl.a. dieselolie i tank, på arbejds-/ladbil, ilt- og gasflasker, bekæmpelsesmidler eller andre faremærkede produkter med UN-nummer m.v.

Formålet med kurset er at give deltagerne:

  • kendskab til de generelle bestemmelser i reglerne vedrørende transport af farligt gods (f.eks. transport af dieselolie til maskiner og udstyr i tank på arbejds-/ladbil)
  • viden om regler og kendskab til risici og farer forbundet med farligt gods
  • viden om sikker håndtering og optræden i nødsituation – krav til afmærkning og dokumentation (faresedler, transportdokument, sikkerhedsinstruktioner, sikkerhedsudstyr og værnemidler)
  • viden om sikker håndtering af farligt gods i oplag m.v.
  • kendskab til de gældende regler omkring tilsyn af ildslukker på ADR-køretøjer
  • kendskab til de gældende regler omkring surring og fastgørelse af materialer, der transporteres på ladet.

Deltagelse forudsætter ikke forudgående viden om farligt gods.

I henhold til persondataforordningen gør vi opmærksom på, at der ved Centrovices arrangementer kan blive taget fotos eller filmklip, som efterfølgende benyttes i markedsføringsøjemed.

Efter kurset modtager deltagerne et kursusbevis. Angiv derfor de første 6 cifre i deltagerens CPR-nummer ved tilmelding i feltet “bemærkn

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
5. februar 2020 kl. 08:30 - 12:00
Sted:
Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice og DM&E Arbejdsmiljø
Pris:
700 kr. pr. deltager ekskl. moms
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
29. januar 2020

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve