Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  AFLYST: Kursus i eftersyn af maskiner i jordbruget

AFLYST: Kursus i eftersyn af maskiner i jordbruget

Kurset er aflyst!

Onsdag den 31. oktober kl. 9.00-16.00 udbyder Centrovice et kursus vedrørende virksomhedens lovpligtige eftersyn af egne maskiner, teknik og udstyr samt opdatering af arbejdsmiljølovens krav vedrørende arbejdsmiljø og virksomhedens arbejdspladsvurdering.

Centrovice udbyder dette kursus som AMU-kursus i samarbejde med Dalum Landbrugsskole. Der kan søges VEU-godtgørelse og befordringstilskud.

Målet med kurset

Deltageren kan udføre lovpligtigt sikkerhedseftersyn af tekniske hjælpemidler der anvendes i gartneri, land- eller skovbrug i henhold til gældende bestemmelser for eftersyn og vedligeholdelse af tekniske hjælpemidler. Deltageren kan vurdere om tekniske hjælpemidler udsat for specielle forhold har behov for særligt eftersyn og evt. afprøvning samt om der er behov for at tilkalde særligt sagkyndig til at udføre vedligeholdelse og eftersyn.

Hvem kan deltage i kurset?

Alle med behov for at gennemføre eftersyn af tekniske hjælpemidler, indenfor land- og skovbrug, gartneri og kirkegård. Kurset er desuden yderst relevant for virksomhedens arbejdsmiljørepræsentant.

Tilfredse og glade kursusdeltagere

Da kurset blev afholdt i efteråret 2017 var der stor tilfredshed med kurset blandt deltagerne. Torben G. Hansen, Lykkesholm, Harndrup fortæller:

“På kurset kom vi igennem rigtig meget godt om eftersyn og vedligeholdelse af maskiner, så nu ved jeg, hvad jeg skal være opmærksom på, når jeg arbejder med mine maskiner og laver eftersyn af dem. Der var både ting jeg ikke vidste og ting, der var gode at få genopfrisket, så jeg er rigtig glad for, at jeg tog mig tiden til kurset og fik den viden – den perfekte form for dovenskab er jo at gøre tingene rigtig første gang, og det er jeg i hvert fald klædt på til nu.

Konkret fik jeg et fif til at ’fikse’ brandslukkeren, hvis den ikke virker, hvis uheldet skulle være ude, og så blev jeg også klar over at faresignalerne på emballage har skiftet udseende. Det var bare nogen af de mange guldkorn jeg fik med mig den dag, og som jeg ikke ville vide, hvis ikke jeg havde taget på kurset.

Generelt har jeg fået meget større viden om, hvad jeg skal huske at tjekke på mine maskiner og hvad jeg skal skrive ned, så nu føler jeg mig helt klar, når arbejdstilsynet en dag stikker hovedet ind. Det giver mig en tryghed og en vished om at tingene er som de skal være – for min egen og for mine medarbejderes skyld.”

Form

Kurset afholdes for mellem 20 og 30 deltagere og oprettes kun ved minimum 20 deltagere.

Pris

Kursusgebyr: 118 kr.
Forplejning: 280 kr.
Kursusmateriale: 400 kr.
I alt 790 kr. ekskl. Moms pr. person inkl. forplejning og materialer. Forplejning og materialer kan fravælges.
Deltagere med gyldig længerevarende uddannelse, kan ikke få tilskud fra AMU og skal betale 858 kr. i kursusgebyr + forplejning og kursusmaterialer.

Vigtigt vedrørende tilmelding

Da opfølgningskurset er et AMU-kursus (AMU 47913) skal du OGSÅ tilmeldes på www.efteruddannelse.dk Også selvom du allerede ER tilmeldt hos Centrovice.
Først når du er korrekt tilmeldt på www.efteruddannelse.dk, vil der blive udstedt kursusbevis.

NB! Du skal tilmelde dig på www.efteruddannelse.dk inden kursusstart. Brug kviknr.: 461301Centro121-18

Har du brug for hjælp til registrering og lønkompensation?

Har du problemer med tilmeldingen og VEU-godtgørelsen kan du kontakte Majken Helsgaard, Dalum Landbrugsskole på tlf. 6313 2711.

I henhold til persondataforordningen gør vi opmærksom på, at der ved Centrovices arrangementer kan blive taget fotos eller filmklip, som efterfølgende benyttes i markedsføringsøjemed.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
31. oktober 2018 kl. 09:00 - 16:00
Sted:
Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice, Dalum Landbrugsskole og DM&E Arbejdsmiljø
Pris:
Kursusgebyr: 110 kr. Forplejning: 280 kr. Kursusmateriale: 400 kr. I alt 790 kr. ekskl. Moms pr. person inkl. forplejning og materialer. Forplejning og materialer kan fravælges. Deltagere med gyldig længerevarende uddannelse, kan ikke få tilskud fra AMU og skal betale 858 kr. i kursusgebyr + forplejning og kursusmaterialer.
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
25. oktober 2018

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve