Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Kom godt i gang med Letfarm

Kom godt i gang med Letfarm

Den 29. januar 2015 kl. 9.00 – 12.00 afholder Centrovice og Videncentret  for Landbrug kursus i DLBR-programmet Letfarm.

Kurset henvender sig til landmænd, som ønsker at blive bedre til at bruge Letfarm og derved også få det optimale ud af systemet. Bl.a. klæder vi dig på til selv at udføre de nødvendige markregistreringer samt analysere de indkommende data. Endvidere giver kurset et solidt indblik i synkroniseringen med Dansk Markdatabase.

Workshoppen er målrettet landmænd, som allerede har LetFarm, men også nye brugere er velkomne.

Hvad er Letfarm?

Letfarm giver dig mulighed for at registrere markopgaver, tids- og materialeforbrug  direkte fra marken med mobil eller tablet. Mobilprogrammet har GPS-registrering, og opdager automatisk, når du kører ind og ud af marker. Samtidig beder den om at få informationer med det samme – det sikrer, at du husker at registrere i samme øjeblik, som opgaven bliver udført. På bare sekunder og med få klik, får du registreret alle opgavens detaljer og med GPS-registrering finder mobilprogrammet også selv ud af, hvor lang tid maskinerne har stået stille i løbet af en opgave, hvor lang tid der er brugt på vejen m.m. Udover markopgaver, er det også muligt at registrere vedligehold på maskiner. På den måde kan du nemt og hurtigt holde overblik over dine indsatsområder i marken.

Husk computer og password!

Det er vigtigt, at du medbringer enten computer, tablet eller smartphone til kurset. Har du ikke mulighed for at medbringe nogen af delene, stiller vi gerne en computer til rådighed. Så er det blot vigtigt, at du husker at angive, at du ønsker at låne en computer i feltet “Bemærkning”, når du tilmelder dig kurset i nedenstående tilmeldingsformular.

Derudover er det vigtigt, at du husker at medbringe din adgangskode til Letfarm.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
29. januar 2015 kl. 09:00 - 12:00
Sted:
Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice og Videncentret for Landbrug
Pris:
450,00 pr. pers. inkl. frokost ekskl. moms
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
26. januar 2015

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve