Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Klubnetværk for deltidslandmænd

Klubnetværk for deltidslandmænd

Som noget nyt tilbyder Centrovice i 2014 et Klubnetværk for deltidslandmænd. Klubnetværket vil fungere som en udvidet erfa-gruppe, hvor faglig viden, inspiration og skabelse af netværk er hjørnestenene.

Som medlem af klubnetværket får du mulighed for at deltage i 4 årlige møder – et hos Centrovice og 3 bedriftsbesøg.

Klubnetværk for deltidslandmænd 2014
I 2014 starter vi med et møde hos Centrovice, hvor der vil være fokus på alle de informationer, du kan finde om din ejendom på internettet – lige fra tinglyste servitutter til naturbeskyttede områder. Som oplæg til de tre driftsbesøg, vil vi på det første møde søge informationer om de tre ejendomme, vi skal besøge på de efterfølgende driftsbesøg.

På det første driftsbesøg vil vi have fokus på mindre dyrehold. Hvilke regler gælder, når du har 2 eller 20 køer? Når du vil bygge din stald om, eller når du vil søge enkeltbetaling på dine enge?

Årets andet driftsbesøg fokuserer vi på nicheproduktion, vejboder og gårdbutikker. Her vil der være fokus på, hvordan det er at være nyetableret deltidslandmand.

På det tredje driftsbesøg skal vi besøge en bedrift, der har udviklet sig fra traditionel produktion til at have fokus på natur- og vildtpleje samt energiafgrøder. På dette møde skal vi også snakke om økonomien i at være deltidslandmand.

Det første møde i klubnetværket afholdes onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 – 22.00.

Alle er velkomne.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
26. marts 2014 kl. 19:00 - 22:00
Sted:
Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Pris:
Kr. 350,00 pr. person - pr. år
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
26. marts 2014

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve