Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  AFLYST: Introduktionsmøde om SUMMAX

AFLYST: Introduktionsmøde om SUMMAX

Mødet er aflyst, men der afholdes møde den 12. marts, hvor du som ny bruger af SUMMAX eller endnu ikke bruger af SUMMAX også er meget velkommen. Mødet tilrettelægges efter deltagernes viden og evner inden for SUMMAX, så alle er velkomne. Tilmeld dig her.

Bliv klogere på Summax e-arkiv og e-faktura, når Centrovice afholder introduktionsmøde onsdag den 7. marts kl. 19.00 – 21.00.

Mødet henvender sig til landmænd, som ikke allerede er i gang med Summax og gerne vil høre mere om programmet og dets fordele. Det kan også være, at du allerede er oprettet med SUMMAX men aldrig rigtig er kommet i gang med at bruge det.

Hvad får du ud af mødet?

På mødet præsenterer vi bl.a. et værktøj, der hjælper dig med at få overblik over dine digitale indbakker (mail, e-boks m.m.), og hvordan SUMMAX kan hjælpe dig med at holde styr på dine bilag. Vi gennemgår praktiske eksempler på, hvordan du selv kan bruge modulerne i SUMMAX. Her vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål. På den måde bliver du klogere på, om SUMMAX er det rette værktøj for dig, og hvordan du bruger det.

Derudover præsenterer vi også, hvordan SUMMAX kan samarbejde med dit pengeinstitut.
Og husk – mødet er både for dig, som bogfører selv, og dig som i det daglige har en assistent til at hjælpe med denne del.

Hvad er Summax e-arkiv og e-faktura?

SUMMAX er et digitalt bilagshåndteringssystem, som med modulerne e-arkiv og e-faktura samler alle dine dokumenter relateret til virksomheden – online.
Derudover gør SUMMAX det muligt at modtage, godkende, bogføre, betale og arkivere e-fakturaer, som sendes direkte fra dine leverandører til en indbakke i SUMMAX.
Det betyder, at du samlet får en lang række fordele i form af bl.a. bedre overblik, større fleksibilitet og lettere administration af dine bilag.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
7. marts 2018 kl. 19:00 - 21:00
Sted:
Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
5. marts 2018

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve