Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Inspirationsmøde: Styrk biodiversiteten på dit landbrug

Inspirationsmøde: Styrk biodiversiteten på dit landbrug

Få ideer, sparring og gode råd til hvordan du giver plads til natur og biodiversitet på dit landbrug

Biodiversitet fylder mere og mere i danskernes bevidsthed og på den politiske agenda. Landbruget spiller en stor rolle i forhold til at bevare og styrke biodiversiteten, og derfor inviterer Centrovice til gratis inspirationsmøde om, hvordan du selv kan bidrage positivt til biodiversiteten hjemme på dit eget landbrug. Mødet afholdes tirsdag den 1. okt. 2019 kl. 14.00-16.30 hos Kirsten Rasmussen og Hans Erik Jørgensen på Møllergyden 3, 5683 Haarby.

Program

På mødet vil du høre om, hvordan du med små tiltag kan give plads til naturen og højne biodiversiteten på dit landbrug. Der vil også være mulighed for at debattere, hvorfor det giver mening at fokusere på plads til naturen på og ved landbrugsarealer.

Desuden vil Kirsten Rasmussen og Hans Erik Jørgensen fortælle om deres deltagelse i
SEGES-projektet “Naturtjek på økologiske bedrifter”, hvor naturen på deres bedrift er blevet vurderet af en specialist fra SEGES, som derefter er kommet med en række konkrete anbefalinger.

Vi tager udgangspunkt i en rundtur på ejendommen, og vi hører om, hvordan de med simple tiltag har bevaret og givet plads til naturen. Bl.a. skal vi se på:

  • Levested til insekter
  • Vejkanter/diger
  • Læhegn
  • Græsarealer

Målgruppe

Landmænd som gerne vil vide mere om, hvad biodiversitet er, samt ønsker gode råd til simple tiltag, som kan bevare eller højne biodiversiteten på eget landbrug.

Alle interesserede er velkomne!

I henhold til persondataforordningen gør vi opmærksom på, at der ved Centrovices arrangementer kan blive taget fotos eller filmklip, som efterfølgende benyttes i markedsføringsøjemed.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
1. oktober 2019 kl. 14:00 - 16:30
Sted:
Møllergyden 3, 5683 Haarby
Arrangør:
Centrovice
Pris:
Gratis
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
1. oktober 2019

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve