Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Introduktionsmøde om SUMMAX

Introduktionsmøde om SUMMAX

Bliv klogere på Summax e-arkiv og e-faktura, når Centrovice afholder introduktionsmøde mandag den 26. oktober kl. 14.00 – 16.00.

Mødet henvender sig til landmænd, som ikke allerede er i gang med Summax og gerne vil høre mere om programmet og dets fordele.

På mødet gennemgår vi modulerne i Summax, så du kan se, hvordan du selv kan komme til at bruge systemet. Desuden vil der selvfølgelig være rig mulighed for at stille spørgsmål. På den måde bliver du klogere på, om Summax er det rette bogførings- og arkiveringsredskab for dig.

Og husk – mødet er både for dig, som bogfører selv, og dig som i det daglige har en assistent til at hjælpe med denne del.

Hvad er Summax e-arkiv og e-fakture?

Kort fortalt samler Summax e-arkiv og e-faktura alle dine dokumenter – lige fra regnskabsbilag til foderplaner og sprøjtejournaler – online. De bliver lagt et let tilgængeligt og sikkert sted med automatisk backup. Samtidig er Summax e-arkiv åbent døgnet rundt – året rundt. På den måde kan du altid få adgang til dine dokumenter og er uafhængig af, at andre skal finde dem frem for dig.

Derudover gør Summax det muligt at godkende, bogføre (i Ø90), betale og arkivere e-fakturaer fra dine leverandører med ganske få klik.

Det betyder, at du samlet får en lang række fordele i form af bl.a. bedre overblik, større fleksibilitet og sparet tid på administration med Summax e-arkiv og e-faktura.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
26. oktober 2015 kl. 14:00 - 16:00
Sted:
Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Pris:
Gratis
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
21. oktober 2015

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve