Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Infomøde: Nye arbejdsgange i SUMMAX 2.0

Infomøde: Nye arbejdsgange i SUMMAX 2.0

Vi har for nyligt introduceret en ny og mere forenklet arbejdsgang i SUMMAX. Det indebærer bl.a. en ny mailadresse, som du skal sende bilag til, og en helt ny app til scanning af fysiske bilag.

Så vil du godt fra start med SUMMAX i 2019 eller var du forhindret i at komme til mødet i oktober? Så kom med torsdag den 17. januar kl. 19.00.

Vi opdaterer dig på den mest effektive måde at anvende SUMMAX på med de nye muligheder. Derudover kommer vi ind på, hvordan din behandling af e-faktura’er kan blive endnu bedre – det sætter vi ekstra fokus på i foråret.

Mødet er også for dig, som kunne være interesseret i at bruge SUMMAX. Så kom og hør, hvordan SUMMAX kan lette din hverdag og spare dig tid – måske det bliver et nytårsforsæt at komme i gang med SUMMAX?

I pausen vil der være kaffe og kage. Arrangementet er gratis og du kan tilmelde dig her på siden eller på tlf. 7015 9900.

 

I henhold til persondataforordningen gør vi opmærksom på, at der ved Centrovices arrangementer kan blive taget fotos eller filmklip, som efterfølgende benyttes i markedsføringsøjemed.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
17. januar 2019 kl. 19:00 - 21:00
Sted:
Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Pris:
Gratis
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
15. januar 2019

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve