Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Handelserfa forår 2019 - Hold 1

Handelserfa forår 2019 – Hold 1

Kom med til en spændende og indholdsrig dag, når Centrovice inviterer til Handels ERFA møde mandag den 25. februar kl. 9.45-14.45.

Det er tid til årets første handelsERFA og vi starter dagen med at se ud i fremtiden – på 2019’s finansmarkeder. Vi skal omkring eventuelle rentestigninger i Eurozonen, Brexit og handelskonflikten mellem USA og Kina. Så ser vi også nærmere på et aktuelt lån med mulighed for 1,5% i 30 år – er det interessant at benytte?

På råvareområdet tager vi et tilbagekig på 2018 – har du gennemsnitligt fået mest muligt ud af dine handler? Det giver anledning til at se frem mod 2019’s handel med råvarer.

Se det fulde program herunder, vi lover dig en indholdsrig dag, hvor du bliver grundigt opdateret på det finansielle marked og råvaremarkedet.

Program

Kl. 9.45 Kaffe og morgenbrød

Kl. 10.00 Velkomst og dagens program

Kl. 10.05 Renter og konjunkturer

  • Hør vores bud på finansmarkederne 2019 og på en evt. recession. Vi vil også fortælle dig om evt. rentestigninger i Eurozonen, om handelskonflikten mellem USA og Kina, og om de konsekvenser Brexit vil få for dig og europæisk økonomi og politik generelt.
  • Japanske yen, schweizerfranc og guld trives, når der er finansiel uro. Også råvarevalutaerne svinger meget, og de har stor betydning for din indtjening.
  • Obligationer er problematiske, for de giver ikke investorerne et ret stort afkast, og centralban-kerne i Vesten skal på et tidspunkt ud og sælge en masse. Vi ser nærmere på konsekvenserne for dig som låntager.
  • Aktuelt er der mulighed for at finansiere sig til 1,5 % i 30 år. Men er lånet interessant, og hvor stor kursgevinst kan du egentlig forvente?

Kl. 12.00 Frokost

Kl. 12.30 Råvarer

  • Har du også handlet bedre end gennemsnittet i 2018? Det har vi, og det kan du høre meget mere om.
  • Vi skuer også frem mod høst 2019, ligesom vi hjælper dig med at finde ud af, hvordan du skaffer nok korn til hjemmeblanderen. Majs er en mulighed, men de fleste får brug for at købe byg og hvede inden høst.
  • Der er mulighed for en stigning på 10-20 DKK for rapsprisen de kommende måneder. Mens soja-markedet er usikkert og drevet af høsten i Brasilien og Argentina og om spændingen om Kinas indkøbsvaner.
  • OPEC forsøger at begrænse olieproduktionen, mens USA er blevet verdens største producent. Også her har Kinas indkøb en enorm betydning for prisen. Hør også om aktuelle forventninger til el-prisen.
  • Efter et katastrofalt 2018 er der brug for en stor forbedring af svinenoteringen i 2019. Du får vores bud på, hvad der afgør prispotentialet. Der er frygt for nedgang i mælkeprisen, men de seneste auktioner på GDT-mælkebørsen ser lovende ud.

Kl. 14.30 Tak for i dag

Tilmelding

Tilmeld dig her på siden eller på tlf. 7015 9900.

I henhold til persondataforordningen gør vi opmærksom på, at der ved Centrovices arrangementer kan blive taget fotos eller filmklip, som efterfølgende benyttes i markedsføringsøjemed.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
25. februar 2019 kl. 09:45 - 14:45
Sted:
Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Pris:
950 kr. ekskl. moms, inkl. forplejning
Tilmeldingsfrist:
21. februar 2019

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve