Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Handelserfa 2018 - Hold 1

Handelserfa 2018 – Hold 1

Kom med til en spændende og indholdsrig dag, når Centrovice inviterer til Handels ERFA møde den 28. februar kl. 9.45-14.45.

Chefanalytiker, John Jensen fra AgroMarkets kommer og klæder dig på, så du går ind i 2018 med en stor viden om råvarer og finansiering. Under indlæggene er der god mulighed for at inddrage eksempler fra din egen bedrift, så du får den hjælp, du har brug for. Der er fokus på praktik frem for teori, og derfor vil der være god tid til at sparre med dine kolleger.

Dagsorden

9.45      Kaffe
10.00    Mødet starter og programmet ser ud som følgende:

Råvarer (formiddag)
Du hører om råvareprisernes udvikling, og hvordan vi her i AgroMarkets har fået handlet i det udfordrende marked i 2017. Og så ser det ud til, at 2018 bliver et unormalt hvedeår. Vi vurderer på, hvad det betyder for hvede- og maltbyg situationen i Danmark.

Status 2017
– for AgroMarkets’ handler ift. markedspriserne i 2017.

Kornforsyning
Kornforsyning for vinteren og udsigter for tilsåning. Hvor ender kornbalancen i år?

Oliefrø
Med et lavere areal og tilsvarende udbytte burde rapsprisen stige? Sojabønner er der masser af, men der er for få sojaskrå fra Argentina. Hvad betyder det for vores priser?

Energi
Vi har sikret olie til forårsarbejdet, og hvornår skal vi så dække af længere frem? Har du ikke købt gødning, er priserne lige nu helt urimelige. Men vi kan hjælpe dig til at finde de rigtige at handle med.

Kød og mælk
Hvad er det, der står bag svineprisernes dyk, og hvordan kan vi garderes os? Kan vi forvente, at nedtrenden fortsætter for mælkeprisen? Og så kommer vi som noget helt nyt ind på pris- og afsætning for fjerkræ.

Finans (eftermiddag)

Konjunkturer i USA og Europa
Nu lanceres en omfattende skattereform, der vil give amerikanske virksomheder store fordele, men helt klart være til gene for de europæiske. Og mon præsident Trump er så meget ringere end alle andre præsidenter? Europæisk økonomi buldrer derudaf, og det går godt for erhvervslivet. Det begynder at sende priserne i produktionen op, men hvornår ses det på inflatio-nen?

Valuta
Hvad betyder den svage dollar og faldende rente for USAs økonomi, for andre valutaer – fx BRIKS landenes – og for dine råvarepriser?

Nyt ”realkreditinstitut”
Du hører mere om de nye erhvervslån, og vi fortæller om forskelle og fald-gruber ift traditionelle realkreditprodukter.

Renter
Korrektionen for de lange renter kan være på vej i 2018. Så måske har du mulighed for ge-vinst? Der er desuden godt nyt i form af øget konkurrence blandt kreditgivere og dermed lavere renter.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
28. februar 2018 kl. 09:45 - 14:45
Sted:
Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Pris:
950 kr. ekskl. moms
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
23. februar 2018

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve