Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Handelserfa 2018 - Hold 2

Handelserfa 2018 – Hold 2

Onsdag den 30. maj kl .9.45-14.45 inviterer Centrovice til forårets HandelsErfa. Det bliver som altid en dag fyldt med vigtig viden om det, der rør sig på råvare- og finansmarkedet. Blandt de spændende emner er handelskrigen, der udspiller sig lige nu og hvordan den har betydning for dig – for det har den. Se flere af de spændende emner, der bliver taget op på mødet og få en uddybning af dem nedenfor.

Program

9.45 – Kaffe og morgenbrød

10.00 – Velkomst og dagens program

10.05 – Råvarer

  • Vi skærer igennem de mange tal om køb/salg af raps, soja, korn eller foder og giver dig et klart budskab med hjem.
  • Hvem skal levere din olie fremover?
  • Hvad betyder Kina og USAs handelskrig for dig som husdyrproducent?

12.00 – Frokost

12.30 – Finans

  • Verden er i handelskrig, og den har også betydning for dig.
  • Undgå at blive snydt af bruttonationalproduktet og inflation.
  • Realkreditobligationen 2 % 2050 er ved kurstop, men hvad betyder det for dig?
  • Vi udfordrer aktiekøb og behold strategien.

Efter mødet får du mulighed for at få vurderet dit købs- eller salgsresultat på en råvare. Fik du handlet godt nok, eller kunne du have tjent mere, hvis du havde fulgt AgroMarkets anbefalinger?

Uddybning af mødets emner

RÅVARER
Korn
Nyt høstår – hvad viser forbrug, lager, produktion og markerne lige nu? Valutaernes op- og nedture kan ikke undgå at få indflydelse på råvarepriserne – vi følger op fra sidste møde. Få første bud på priserne på færdigfoder den kommende sæson, og hvordan du kan håndtere de høje sojapriser i foderblandingen.

Oliefrø
Den billige palmeolie er skyld i vores priser på vegetabilsk olie, og hvordan er det lige, at vi skal forholde os til rapsen? Mon sojaprisen på de godt 300 DKK kan nå at ændre sig, inden din kontrakt udløber april 2019?

Energi
Hvad betyder olieprisens stigninger og USAs position som verdens næststørste olieproducent for prisen på dieselolie og for fremtidens olieproduktion?
Kød, mælk og æg
Kina straffer amerikanske svineproducenter med en ny told, og måske kan det sende den danske notering op i 11 DKK igen. Æggeprisen eksploderer i nogle lande, men kan det trække de europæiske med op? Og så præsenterer vi dig for AgroMarkets nye mælkeindeks, hvor vi sammenligner din pris ift. den i andre lande.

FINANS
Handelskrig
Der er gang i straftolden landene imellem, og vi kigger på, hvordan det kan rykke rundt på verdens-handlen og landbruget i Danmark. Ligesom vi vurderer på, hvad det vil betyde for os og for USA, hvis Kina som endnu en straf begynder at sælge ud af deres enorme andel af amerikanske statsobligationer. Den er helt galt med konkurrencesituationen for hvede, så hvad skal vi gøre?

Bliv ikke snydt af bruttonationalproduktet og inflation
Vi skal til at tænke helt anderledes, når vi opgør BNP. For forbrugerne bliver rigere, og arbejdsløs-heden er stadig lav, selvom mange jobs forsvinder eller flytter til udlandet.

Renter
Vi fortæller dig om vores forventninger til USA og Europas fremtidige pengepolitik og om renternes udvikling op til en recession. Og så er realkreditobligationen 2% 2050 tilbage ved udgangspunktet, men hvad betyder det for dig?

Aktier
Vi har oplevet en ekstrem hård start på dette finansår, og meget tyder på overvurderede aktier. Så hvad er din plan for salg? Køb og behold strategien er meget lovprist, og vi udfordrer den model.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
30. maj 2018 kl. 09:45 - 14:45
Sted:
Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Pris:
950 kr. ekskl. moms
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
25. maj 2018

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve