Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Handelserfa 2018 - Hold 1

Handelserfa 2018 – Hold 1

Kom med til en spændende og indholdsrig dag, når Centrovice inviterer til Handels ERFA møde den 9. oktober kl. 9.45-14.45.

På dagen tager vi et kig på konjunkturerne. Lige nu går det godt i Danmark og økonomien er i højeste gear, og det er det samme billede rundt i Europa.  Den Europæiske Centralbank har holdt renterne kunstigt lave, men taler nu om at hæve styringsrenten. Måske i 2019? Og så sætter vi fokus på, hvorfor konsekvenserne er små for dansk landbrug mht. handelskonflikten mellem Kina og USA.

På råvaredelen kigger vi bl.a. på foderhandlen i 2018. Hør hvorfor vi har solgt korn på 2019 høsten, men hverken dækket rapssalg, sojakøb eller køb af færdigfoder længere frem (i skrivende stund).

Program

Kl. 9.45 Kaffe og morgenbrød

Kl. 10.00 Velkomst og dagens program

Kl. 10.05 Konjunkturer

  • Bankerne begynder at kræve fast rente, hvordan skal du forholde dig?
  • Både pengemængde og gæld er på et højt niveau, og det kan være gode tegn.
  • Nyt finans på AgroMarkets giver dig de nyheder, der betyder noget for dine priser.

Kl. 12.00 Frokost

Kl. 12.30 Råvarer

  • Handel med de professionelle. Commoditrader åbner op for en helt ny måde at handle korn, rapsfrø, soja m.m. Vi introducerer dig for mulighederne, og hvordan du kommer i gang.
  • Kornprisen steg kontrolleret frem til 7. juli, hvorefter den eksploderede. Hvad sendte den til vejrs, og hvad er vore forventninger frem til næste høst?
  • Prisgaranti. AgroMarkets kan altid henvise til en køber eller sælger til de nævnte priser ved købs- eller salgssignaler
  • Foderhandel 2018, hvad gør du, hvis ikke du har købt helt frem til høst 2019?
  • Udsigt for mælk-, svine- og oksenoteringer. Hvor får man den bedste pris for sine små-grise, ikke bare på kort- men også på lang sigt?

Kl. 14.30 Afslutning

Tilmelding

Tilmeld dig her på siden eller på tlf. 7015 9900.

I henhold til persondataforordningen gør vi opmærksom på, at der ved Centrovices arrangementer kan blive taget fotos eller filmklip, som efterfølgende benyttes i markedsføringsøjemed.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
9. oktober 2018 kl. 09:45 - 14:45
Sted:
Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Pris:
950 kr. ekskl. moms
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
5. oktober 2018

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve