Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Handels-erfa - hold 2

Handels-erfa – hold 2

Handels-erfa stiller skarpt på finanskrisen

Både medier og økonomer har i den sidste tid aflyst krisen, men hos AgroMarkets mener man, at det er for tidligt at sænke paraderne. I sit oplæg vil John Jensen derfor komme omkring både kornprisen, optioner, sojaskrå og bidragssatser til realkreditinstitutterne, når han giver deltagerne på årets første Handels-erfa et overblik over marked, som det ser ud i dag.

Kan kornprisen falde yderligere?

De første priser på ny høst ligger på samme lave niveau som sidste år, og John Jensen vil derfor gennemgå de forhold, der kan påvirke prisen i henholdsvis positiv og negativ retning, og komme med et bud på, hvorvidt prisen på kornprisen kan falde yderligere.

Optioner og bidragssatser

Optioner er et nyt værktøj i landbruget. På mødet vil John Jensen derfor se på mulighederne i optioner og give deltagerne et indblik i, hvordan handel med optioner fungerer, og ikke mindst hvad det koster. Er optioner et universalværktøj eller kun til specielle situationer?

Endelig vil John Jensen stille skarpt på bidragssatserne til realkreditinstitutterne og baggrunden for fastsættelse af bidragsstørrelsen for den enkelte låntager. Hvad afgør egentlig fastsættelsen?

Bliv klædt på til at handle

Centrovice afholder Handels-erfa tre gange om året med det formål at klæde deltagerne på til at træffe kvalificerede beslutninger omkring køb og salg af råvarer samt rentestrategi.

Alle interesserede er velkomne.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
18. marts 2014 kl. 09:45 - 14:30
Sted:
Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
10. marts 2014

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve