Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Handels-erfa - Hold 2

Handels-erfa – Hold 2

Hvor overhængende er risikoen for lav vækst og inflation i de kommende år? Hvad betyder det for landmænd med SWAP-aftaler, at den lange rente fortsat falder? Hvordan er prisudviklingen på ejendomsmarkedet, og hvilken betydning har det for jordpriserne? Det vil John Jensen fra AgroMarkets forsøge at give de fynske landmænd et svar på, når efterårets Handels-erfa løber af stablen den 29. og 30 . september.

På mødet gør John Jensen status over de vigtigste begivenheder og prisniveauer i markedet og stiller efterfølgende skarpt på konjunkturer og renter. De seneste nøgletal fra Europa er meget svage og inflationen ligger tæt på nul. John Jensen giver derfor sit bud på, hvornår den lange rente igen stiger, og ser desuden på, hvorvidt potentialet i aktiemarkedet kan fastholdes. Målet med Handels-erfa er nemlig, at klæde deltagerne på til at træffe kvalificerede beslutninger omkring køb og salg af råvarer samt rentestrategi.

Læs mere om, hvad deltagerne får ud af at deltage i Handels-erfa her.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
30. september 2014 kl. 09:45 - 14:30
Sted:
Damsbovej 11, 5492
Arrangør:
Centrovice
Pris:
850,00 kr. excl. moms
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
23. september 2014

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve