Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Guldkorn til marken 25

Guldkorn til marken 25

Formålet med kurset er, at dygtiggøre deltagerne indenfor styring af planteavlen. Der fokuseres på den bedst mulige indtjening i planteavlen samtidig med at dyrkningen foregår efter principperne i Godt landmandsskab.

Kurset løber over 3 dage. 1. kursusdag er mandag den 20. januar på Centrovice, Damsbovej 11 i Vissenbjerg. 2. og 3. kursusdag er den 23.-24. januar inkl. overnatning og foregår på Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S.

Se hele programmet her: Guldkorn til marken 25

Kursusleder: Planteavlskonsulent Kirsten Larsen, Centrovice.

Guldkornskurser er for alle

Guldkornskurserne bygger videre på tidligere års kurser, og mange deltagere er med fra år til år, men nye deltagere er meget velkomne.

Henrik Kildegaard, Fuglegaarden fortæller om kurset:

“Jeg har været med på Guldkorn til marken 12 gange, hvert år fordi jeg får en masse ny viden med hjem. Vi lever og arbejder med et erhverv, som er under voldsom forandring, derfor synes jeg det er vigtigt at få den nyeste viden og samtidig bruge  kurset til at sparre med ens kollegaer. I år glæder jeg mig meget til temaet omkring klima og høre om, hvordan vi som landmænd kan bidrage.”

Pris og tilmelding

Tilmeld dig her på siden eller på tlf. 7015 9900. Du er også velkommen til at kontakte Mads Munkegaard på tlf. 6340 7122 eller Kirsten Larsen på tlf. 6362 1605 for pris og mere information om kurset. Der er plads til max. 30 deltagere, der tildeles efter først-til-mølle princippet.

Det er muligt at søge VEU-godtgørelse til kurserne.

I henhold til persondataforordningen gør vi opmærksom på, at der ved Centrovices arrangementer kan blive taget fotos eller filmklip, som efterfølgende benyttes i markedsføringsøjemed.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
20. januar 2020 kl. 09:00 - 16:00
Sted:
Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
16. januar 2020

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve