Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Formiddagskursus i brugen af Summax

Formiddagskursus i brugen af Summax

Kunne du tænke dig at nogle tips og tricks til, hvordan du kan blive endnu bedre til at bruge Summax e-arkiv og e-faktura? Så kom med når Centrovice afholder formiddagskursus om brugen af Summax d. 18. februar kl. 10.00-12.00.

På kurset har vi fokus på både e-arkiv og e-faktura. Vi gennemgår bl.a., hvordan du bedst håndterer dine bilag i e-arkiv hvad angår afsenderinfo, kommentarer og tags. Desuden gennemgår vi arbejdsgangen i e-faktura med særligt fokus på ens kontering og udarbejdelsen af hjælpetekst. Endelig lærer du, hvordan du kontakter leverandører for at få flere e-faktura i omløb.

Forberedelse – husk computer!

Det er vigtigt, at du medbringer en computer til kurset. Vi kommer nemlig til at arbejde praktisk med forskellige øvelsesopgaver i Summax. Hvis du ikke har mulighed for at medbringe en computer, stiller Centrovice gerne en til rådighed. Du skal blot give os besked om, at du ønsker at låne en på telefon 7015 9900.

Desuden er det en god ide, hvis du møder op til kurset med ubehandlede dokumenter i arkivet. Så er der nemlig konkrete eksempler, du kan arbejde med under kurset.

 

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
18. februar 2015 kl. 10:00 - 12:00
Sted:
Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Pris:
175 kr. ekskl. moms og inkl. isvand, kaffe, the og lidt sødt til ganen
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
16. februar 2015

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve