Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Finansieringsmøde

Finansieringsmøde

På årets finansieringsmøde får deltagerne en økonomisk vejrudsigt, når Jens Schjerning fra Agrocura giver dig et overblik over råvaremarkedet samt en opdatering på situationen på verdensmarkedet.

Mødet stiller skarpt på landmændenes økonomiske fremtid og derfor vil emnerne finansiering, kvartalsrapport og 2021 plan blive berørt. Deltagerne kan blive klogere på valg af lånetype på realkreditlån, afdragsfrihed, fast rente som alternativ, om sammensætning af forskellige lånetyper er en god strategi.

Hør om kvartalsrapport, som samler alle væsentlige informationer om bedriften i den forgangne periode. Det sendes samlet og i én rapport til bankmanden, hvilket orienterer bankmanden om bedriftens udvikling og situation, og giver tillid mellem bank og landmand. Samtidigt skaber det også overblik og et skarpt fokus på at levere resultater.

I samme spor får deltagerne indsigt i 2021 plan. Landbrugets afregningspriser er svingende og der kommer tider, hvor landbrugets indtjening er højere end nu. Er du så uheldig, at du har fået en større kassekredit p.g.a. de lave priser, vil banken have en plan for, hvordan du har tænkt dig at afvikle den højere gæld. De vil se din ide om, hvordan du vil tjene flere penge fremover. Enten ved sparrede omkostninger, bedre udnyttelse af mandskab, stald og maskiner eller ved at øge produktionen.

Er du i den modsatte situation, hvor du har overskud og kan investere i produktion eller jord, er en 2021 plan også en mulighed til at stille skarpt på de muligheder, der kommer af krisen og i købers marked.

Program:

kl. 19.00 – Velkomst v/ Louise Helmer, Centrovice

kl. 19.05 – Økonomisk vejrudsigt v/Jens Schjerning, Agrocura

kl. 19.50 – Kaffepause

kl. 20.10 – Budskaber fra Centrovice – gør dig klar til fremtiden v/ Torben Aamand, Centrovice

kl. 21.00 – Tak for i aften – øl og vand

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
5. oktober 2015 kl. 19:00 - 21:00
Sted:
Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Pris:
Gratis
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
4. oktober 2015

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve