Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Få bedre yversundhed i din AMS besætning

Få bedre yversundhed i din AMS besætning

KvægrådgivningDanmark inviterer til et spændende møde med fokus på yversundhed og malkerobotter fredag den 24. november kl. 9.45-14.00 hos mælkeproducent Jesper Navne, Sønderskovvej 7, 5900 Rudkøbing.

Det er lykkedes at få Dyrlæge Peter Dahlgaard fra Ans Kvægpraksis til at komme en tur til Langeland. Her vil han gennemgå de ting vedrørende koens anatomi og fysiologi, som er vigtige at have kendskab til i forhold til malkning. Der vil blive set på malkeindstillinger i AMS. Desuden vil han give sit bud på: hvordan man bruger celletalsmåler til at udpege udsætterkøer, laver holdopdeling, goldkostrategi, behandlingsstrategi og evt. indfører nye behandlingsmåder.

Peter Dahlgaard har specialiseret sig inden for yversundhed i malkerotter og har erfaring med rådgivning indenfor emnet. Der bliver taget udgangspunkt i en aktuel besætning med Lely-robotter. Peter Dahlgaard lover, at der også bliver noget at komme efter for besætninger, der har DeLaveal-robotter.

Pris

1.500 kr. eks. moms pr. besætning, gælder op til 2 deltagere. Efterfølgende deltagere 500 kr. eks. moms pr stk. Prisen inkluderer kaffe med brød ved ankomst og sandwich med øl/vand.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
24. november 2017 kl. 09:45 - 14:00
Sted:
Jesper Navne, Sønderskovvej 7, 5900 Rudkøbing.
Arrangør:
KvægrådgivningDanmark
Pris:
1.500 kr. eks. moms pr. besætning, gælder op til 2 deltagere. Efterfølgende deltagere 500 kr. eks. moms pr stk. Prisen inkluderer kaffe med brød ved ankomst og sandwich med øl/vand.
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
16. november 2017

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve