Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  AFLYST: En-dagskursus - R2-autorisation (Bekæmpelse af rotter)

AFLYST: En-dagskursus – R2-autorisation (Bekæmpelse af rotter)

Centrovice udbyder i samarbejde med Nomus de efterspurgte kurser i autorisation til at udføre rottebekæmpelse på egen erhvervsejendom.

Kurset afholdes onsdag den 12. juni kl. 8.30-16.30. 

Hvem kan deltage?

For at kunne deltage i kurset, skal du være tinglyst ejer af landbrugsejendommen. Ved A/S eller ApS selskaber ejer landmanden ikke selv ejendommen, hvilket betyder at man ikke opfylder adgangskravet til autorisationen.
For at kunne deltage kræves dokumenteret forhåndskendskab til anvendelse af kemikalier eller transport af farligt gods i form af f.eks. sprøjteførerbevis, ADR-bevis eller lignende. Har du ikke et lignende bevis, men andet kursus eller uddannelse, der giver lignende viden, så henvend dig til miljørådgiver, Søren Boe Rasmussen.

Kurset indeholder

  • Gennemgang af lovgrundlaget for bekæmpelse af rotter
  • Rotters biologi og adfærd
  • Forebyggelse og bekæmpelse i praksis
  • Undervisning om relevante bekæmpelsesmidler
  • Prøveaflæggelse

Registrering i MAB (Miljøstyrelsens database over autoriserede bekæmpere).

Kurset afsluttes med en prøve med 30 spørgsmål. Efter bestået prøve, opnås der autorisation hos Miljøstyrelsen, der giver adgang til at bekæmpe rotter på egen erhvervsejendom.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om kurset R2-autorisation til bekæmpelse af rotter på egen erhvervsejendom på Miljøstyrelsens hjemmeside her eller kontakt Søren Boe Rasmussen, hvis du har yderligere spørgsmål.

Tilmelding

Tilmeld dig her på siden eller på tlf. 7015 9900. Kurset har på forhånd mødt stor interesse, så skynd dig at tilmelde dig, da der kun er 30 pladser.

Om Nomus

Vi har indgået et samarbejde med Nomus, som er et skadedyrsbekæmpelsesfirma, som blev grundlagt i 2006 af landets førende grovvareselskaber. Nomus er et landsdækkende firma, som har bred erfaring med bekæmpelse af skadedyr indenfor landbruget.

I henhold til persondataforordningen gør vi opmærksom på, at der ved Centrovices arrangementer kan blive taget fotos eller filmklip, som efterfølgende benyttes i markedsføringsøjemed.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
12. juni 2019 kl. 08:30 - 16:30
Sted:
Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice og Nomus
Pris:
1.500 kr. ekskl. moms
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
10. juni 2019

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve