Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  AFLYST: Ejerskifteaften for købere

AFLYST: Ejerskifteaften for købere

Mødet rykkes til efteråret. Hold øje med Centrovices arrangementsside, hvor vi kommer med en ny dato snarest.

Tirsdag den 15. maj kl 19.00-21.00 inviterer Centrovice til et spændende møde for dig, der drømmer om at blive selvstændig.

At blive selvstændig er både personligt, økonomisk og fagligt en stor beslutning og kræver derfor også grundig forberedelse. Det handler nemlig ikke kun om køb og salg af en ejendom. I processen skal der træffes mange vigtige beslutninger, som rækker mange år ud i fremtiden og ikke kun har betydning for dig, men også for din familie.

På aftenen tager vi fat i nogle af de emner, som du skal have indblik i, for at komme godt i gang med ejerskifteprocessen og drømmen om at blive selvstændig. Du kan bl.a. høre, hvad banken lægger vægt på, når de skal hjælpe med finansieringen, om dine finansieringsmuligheder gennem Vækstfonden samt få gode råd fra en nyetableret landmand, som deler ud af egne erfaringer med etableringsprocessen.

Program

Kl. 19:00 – 19:05   Velkomst v/ Dennis Andreasen, virksomhedskonsulent, Centrovice

Kl. 19:05 – 19:25   Købsprocessen fra A-Z v/ Tine Elhom Kej, økonomirådgiver, Centrovice
Vi giver en status på generationsskiftet i dansk landbrug og stiller skarpt på de parametre, der er i spil, når man som køber skal vælge den rette ejendom. Desuden giver vi et overblik over ejerskifteprocessen, hvor den starter og slutter. Den omhandler nemlig meget andet end bare køb og salg, og derfor kræver et vellykket ejerskifte også, at man kommer i gang i god tid og gør sig de nødvendige forberedelser. 

Kl. 19:25 – 19:50   Erfaringer fra en nyetableret landmand v/ Henrik Pihl Winterø, nyetableret landmand og ægproducent
Ægproducent Henrik Pihl Winterø deler ud af sine erfaringer med at starte som selvstændig. Han fortæller bl.a. om hvordan processen har været, motivationen for at gå den vej, de udfordringer det har ført med sig, og hvordan det har været at gå fra ansat til virksomhedsejer. Desuden kommer han med gode råd til en vellykket købssproces med udgangspunkt i egne erfaringer.

Kl. 19:50 – 20:15  Sådan bliver drøm til virkelighed – fra bankens synspunkt v/ Fynske Bank
Hvordan ser banken på generationsskifteproblematikken? Hvilke muligheder og barrierer er der? Hvad kan Fynske bank tilbyde i etableringsprocessen, og hvordan stiller man sig som køber stærkest i dialogen med banken? Hvilke krav skal man opfylde? Hvad bliver der lagt vægt på?

Kl. 20:15 – 20:30   Pause m. kaffe og kage

Kl. 20:30 – 20:55  Finansiering af ejerskifter i landbruget v/ Benny Lage, landbrugskundechef, Vækstfonden
Hør om finansieringsmuligheder gennem Vækstfonden, hvad der bliver lagt vægt på i ansøgningsprocessen samt hvilke krav, der skal opfyldes. 

Kl. 20:55 – 21:05   24 timers gratis rådgivning v. Tine Elholm Kej, økonomirådgiver
Centrovice giver førstegangskøbere mulighed for at få op til 24 timers gratis rådgivning. Økonomirådgiver, Tine Kej, fortæller mere om muligheden, og hvad du skal gøre for at komme i betragtning.  

Kl. 21:05 – 21:15  Afslutning v. Dennis Andreasen, virksomhedskonsulent

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
15. maj 2018 kl. 19:00 - 21:15
Sted:
Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Pris:
Gratis
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
13. maj 2018

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve